HBO: Dolaze Chris O’Dowd i Benedict Cumberbatch, Ricky Gervais odlazi – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: Dolaze Chris O’Dowd i Benedict Cumberbatch, Ricky Gervais odlazi

HBO: Dolaze Chris O’Dowd i Benedict Cumberbatch, Ricky Gervais odlazi

Počela je tradicionalna zimska press turneja na kojoj, pred televizijskim kritičarima i novinarima, američke mreže predstavljaju svoje nove serije, te nas žele podsjetiti na poneke stare. HBO je svoj dan imao prvog dana turneje, u petak, a pričalo se o nekim manje bombastičnim projektima nego što smo inače navikli od najbogatije kabelske mreže. Pričalo se o trima serijama koje HBO koproducira u suradnji sa britanskim BBC-jem — dvjema komedijama i jednoj povijesnoj drami.

Prva na raspored dolazi povijesna mini-serija Parade’s End, koja će na domaćem HBO-u krenuti 7. siječnja pod nazivom Svršetak parade. Petodijelna povijesna drama sa Benedictom Cumberbatchem i Rebeccom Hall u glavnim ulogama već je emitirana lani na BBC-u, a zanimljivo je da će na američki HBO sletjeti mjesec i pol nakon što će je odgledati naši gledatelji.

Chris O’Dowd nastavlja nas veseliti svojim uspješnim razvojem karijere u Hollywoodu, iako to znači da su sve manje šanse da ćemo gledati i onaj obećani filmski završetak IT Crowda. Nakon gostujućeg arca u prvoj sezoni Girls — koji se nastavlja i u drugoj — O’Dowd preuzima glavnu ulogu u mockumentaryju Family Tree, kojeg potpisuju Christopher Guest i Jim Paddock. Premijera se očekuje na proljeće.

Dalje, Ricky Gervais — iako se to znalo duže vremena — neće nastaviti mockumentary o Warwicku Daviesu, Life’s Too Short, ali ga planira završiti jednokratnim specijalom. On i dugogodišnji autorski partner Stephen Merchant su zasad krenuli odvojenim putevima; Gervais radi dramediju Derek, dok će Merchant za HBO kreirati komediju Hello Ladies.

I na kraju, HBO je najavio novi originalni film The Normal Heart, u kojem će glavne uloge imati Julia Roberts i Mark Ruffalo, Ryan Murphy će se uhvatiti režije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861