Derek, komična drama Rickyja Gervaisa naručena za prvu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Derek, komična drama Rickyja Gervaisa naručena za prvu sezonu

Derek, komična drama Rickyja Gervaisa naručena za prvu sezonu

I dok preko Bare američke mreže revno obnavljaju, otkazuju i naručuju nove serije te kuhaju rasporede za novu televizijsku sezonu, iz Velike Britanije stižu vijesti o još jednoj narudžbi. Nakon što je probno emitirao pilot epizodu, Channel 4 naručio je komičnu dramu Derek, koju potpisuje i režira Ricky Gervais.

Pilot je emitiran 12. travnja, a prva sezona emitirat će se negdje tokom iduće godine. Nije poznat broj naručenih epizoda. Gervais po prvi puta radi jednu televizijsku seriju bez svog kolege Stephena Merchanta, a nastavit će pisati scenarije i režirati naredne epizode.

Derek je poprilično različita serija od prethodnih Gervaisovih radova, prilično ozbiljnija i toplija. Danas mega-popularni komičar proslavio se sitcomom The Office, a kasnije surađivao s BBC-jem i HBO-om na također odličnoj komedijiExtras. Suradnja istih mreža lani je dovela do stvaranja sitcoma Life’s Too Short, u kojem je Gervais glavnu ulogu predao Warwicku Daviesu, koji glumi parodiranu verziju sebe kao neuspješnog glumca niskog rasta, ali velike taštine.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861