Ricky Gervais: Kraj za An Idiot Abroad, The Ricky Gervais Show i Life’s Too Short – serijala.com
Trenutno čitaš
Ricky Gervais: Kraj za An Idiot Abroad, The Ricky Gervais Show i Life’s Too Short

Ricky Gervais: Kraj za An Idiot Abroad, The Ricky Gervais Show i Life’s Too Short

Najduhovitiji (ok, jedan od?) i najbezobrazniji (definitivno #1) Britanac današnjice radi inventuru svojih projekata. Odlučio je završiti svoja tri (polu-)aktualna projekta, kako bi se posvetio radu na svojem najnovijem. Iako se većina toga pretpostavljala i očekivala, tužne vijesti su sljedeće – The Ricky Gervais Show, An Idiot Abroad i Life’s Too Short završit će nakon što Ricky dovrši trenutne specijale koje radi. 

Animirana serija The Ricky Gervais Show evoluirala je na HBO-u iz Rickyjeve serije podcastova, a neprimjetno i samozatajno postala njegov najdugotrajniji projekt sa “čak” 39 epizoda. Odnosno, postat će idućeg mjeseca kad završi trenutno aktualna treća sezona.

Vjerojatno svima najdraži Gervaisov projekt nakon The Officea je An Idiot Abroad u kojem smotani Karl Pilkington nevoljko putuje svijetom. Nakon dvije sezone od osam epizoda krajem ove godine čeka nas još samo jedan božićni specijal. U njemu će se Karlu pridružiti Warwick Davies, a zajedno će krenuti putevima Marka Pola.

I na kraju, kad smo već kod Warwicka, Life’s Too Short također će završiti nakon što svijetla televizora ugleda (uskršnji) specijal.

S druge strane… Ricky završava aktualne projekte kako bi se u potpunosti posvetio najnovijem — komičnoj drami Derek, za koju kaže da je to njegova nova beba. Pilot epizoda emitirana je u travnju, a puna naručena je mjesec dana kasnije. Imat će (dodatnih) šest epizoda.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861