Tjedan: 16. – 22. travnja. Kreće Veep, vraća se Parks, završava Raising Hope – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 16. – 22. travnja. Kreće Veep, vraća se Parks, završava Raising Hope

Tjedan: 16. – 22. travnja. Kreće Veep, vraća se Parks, završava Raising Hope

Veep

Ovog tjedna nemamo pune tablice s listom emitiranja (skok na naslovnicu i bacite oko na raspored), ali zato ponovo kompenziramo malo dužim tekstualnim dijelom pregleda. Ostaje nam još mjesec i sitno televizijske sezone, što znači da će u narednim sve veći broj serija (s nacionalnih mreža) tjednima završavati svoje sezone.

PonedjeljakEureka, premijera pete i posljednje sezone. Lagani Syfyjev SF završit će nakon 14 epizoda, koliko je ugovoreno za ovu sezonu. Colin Ferguson već je našao novi angažman, u novom humorističnom pilotu Billa Lawrencea (Cougar Town, Scrubs, Spin City).

UtorakRinger, finale prve sezone, a dobre su šanse da će to ujedno biti i završetak serije. Raising Hope, finale druge sezone, no ova simpatična obiteljska komedija već je obnovljena za novu sezonu.

SrijedaRevenge se vraća s pauze te započinje niz od finalnih šest epizoda prve sezone. Iako se ABC još nije oglasio, nova sezona je vrlo izgledna.

Četvrtak — Veselimo se povratku Parks and Recreationa s šestotjedne pauze. Ostale su nam još četiri epizode do kraja četvrte sezone. Serija nije obnovljena, ali očekuje se da će je NBC vratiti i za petu sezonu.

PetakThe Ricky Gervais Show, premijera treće sezone. Imali smo najavicu nove sezone već ranije.

NedjeljaVeep, premijera nove HBO-ove komedije. Julia Louis-Dreyfus u glavnoj je ulozi, kažu najboljoj još od Seinfelda. Tony Hale, poznatiji vam kao Buster iz Arrested Developmenta, ima jednu od sporednih uloga. Kraću najavu i trailer imali smo u proljetnom televizijskom vodiču.

6 komentara
  • Skoro pa sam zaboravio na Veep :lupamse:

    To se mora gledati, nadam se da će biti dobra serija :)

    • Je, meni je isto bilo negdje u primozgu, ali sam mislio da još ima vremena, da je tam negdje u svibnju tek početak.. Čini mi se obećavajuće, ali sam to isto rekao za Alcatraz i Terra Novu pa sam požalio, bumo videli… :)

  • Konacno povratak The Ricky Gervais Show-a. Baš se uželeh. Life`s too short i Derek ipak nisu taj nivo…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861