Fox obnovio Glee, New Girl i Raising Hope – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox obnovio Glee, New Girl i Raising Hope

Fox obnovio Glee, New Girl i Raising Hope

CBS i NBC već su podijelili uranjene narudžbe za nove sezone nekim svojim serijama, a danas im se pridružio i FOX. Nakon što su nedavno dali osmu sezonu proceduralu Bones, mreža je obnovila svoj kompletan lineup utorkom (ne računajući propali eksperiment s četiri sitcoma) – Glee, New Girl i Raising Hope. Obnove Gleeja i New Girl itekako su bile očekivane, međutim, uranjena obnova Raising Hope ugodno je iznenađenje.

Iako je jesenas gledanost sitcoma bila sasvim solidna iza New Girl, u terminu 21.30h, FOX je u veljači odlučio Hope dati puno teži zadatak – pokrenuti večer dvosatnog bloka sitcoma, nešto s čim mreža izvan nedjeljnog bloka animiranih serija nema iskustva. Rezultati nisu bili sjajni, zbog čega su se fanovi serije zabrinuli, no preostala dva sitcoma u bloku, I Hate My Teenage Daughter i Breaking In, prošla su još lošije, tako da su Raising Hope i New Girl iz tog eksperimenta izašli kao svijetle točke.

Obnova ove tri serije stiže samo dan prije nego što se upravo u tom sastavu vraćaju na male ekrane – Glee se ovog utorka vraća nakon višemjesečne stanke, a Raising Hope seli se natrag u svoj termin u 21.30h, gdje će kroz iduća dva tjedna biti emitirane posljednje epizode ove sezone.

Fox je ove sezone već otkazao House, Terra Novu i Allen Gregory, još se čeka odluka za Alcatraz, Fringe, The Finder i Napoleon Dynamite, a sitcom I Hate My Teenage Daughter je praktički otkazan, nakon što je prethodno maknut s rasporeda.

11 komentara
  • Raising Hope > New Girl, što se mene tiče. Dapače, Raising Hope je jedan od boljih network sitcomova. Dillahunt i Plimpton su odlični, serija je jako simpatična, čak i u momentima kad nije pretjerano duhovita. Nije da su to česti trenuci, samo velim, likovi su toliko dragi i simpatični da nadoknade dijelove epizoda koje nisu laugh-out-loud smiješne.

    New Girl… Eh. Dobar je i gledljiv, ali da ga nema, ne bi mi falio previše. Schmidt je zakon, doduše.

    • O da. Raising Hope > New Girl strahovito. NG mi je tako iritantan da mi je negledljiv, dobijem poriv bacat nešto u TV kad vidim ona tri muška lika s blagotelećim pogledima. Zoey je simpa, al ne mogu gledat seriju nikako.

  • Well I prošle sezone je Raising hope obnovljen dosta rano(i Fringe npr.) sa osrednjim ratinzima. Tako da nije toliko iznenađenje, no dobra vijest svakako :)

  • Odlično za sve tri serije,new girl mi je jedna od dražih novih humorističnih serija,rasing hope obožavam,a glee mi je drag iako je 3 sezona nikakva al je opet ok

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861