Tjedan: 18. – 24. lipnja — Aaron Sorkin se vraća, kreće The Newsroom – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 18. – 24. lipnja — Aaron Sorkin se vraća, kreće The Newsroom

Tjedan: 18. – 24. lipnja — Aaron Sorkin se vraća, kreće The Newsroom

Odradit ćemo na brzinu ovaj tjedni pregled, još u post-utakmičnoj euforiji dok se Štimac nije ohladio od sudačke zavjere, a ona dvojica navijača vjerojatno još uvijek grčevito drže svoj kraj Ćorlukinog dresa. Falio je završni kvalitet. Daklem. Kratki smo ovog tjedna — ne samo sa vijestima i tekstovima na Serijali — već i sa premijerama i završecima sezona. Nećemo tablično, samo verbalno.

Good news, everybody! (Predvidljiva referenca, jel’ da?) U torak kreće sedma sezona Futurame, formalno druga povratnička na Comedy Centralu, ali zapravo treće ljeto emitiranja. Malo neobična numeracija sezona, pošto će sedma “trajati” do idućeg ljeta. Trinaest plus trinaest.

Također, istog dana kreće druga sezona sitcoma u kojem glume ljudi koje volite — Newman iz Seinfelda (Wayne Knight) i Turk iz Scrubsa (Donald Faison) — ali generalno mrzite sve što TV Land proizvodi, pod uvjetom da ste čuli za njih. Ali dobro, sitcomovi sa TV Landa ionako su rađeni su za generaciju Betty White. (Ili ih možda volite, pa ćete nas oprati u komentarima. Sto žena…)

Jeste znali da Steven Seagal ima aktualnu seriju? Da, True Justice, koja je zapravo prvo bila emitirana u Španjolskoj — lani. Uglavnom, prva sezona u petak završava na američkom Reelz Channelu. Kanalu kojeg su Ameri prvi puta skužili da imaju u kabelskom paketu kada su pokupili kontroverznu mini-seriju The Kennedy(z)s.

Pročitaj još

I na kraju, dočekali smo novu seriju Aarona Sorkina, The Newsroom, koja kreće u nedjelju. Ako znate Sorkina, njegovo ime vam je dovoljno, ako ga ne znate, činjenica da se radi o politiziranoj seriji o događanjima iza kulisa kabelske informativne emisije neće vas toliko privući?, zar ne? Što ako napomenemo da se radi o HBO-u? I da ima Olivie Munn? Ako HBO = sise, a The Newsroom ima Oliviu, znači li to… *wink wink* Da, dvanaest nam je godina.

Drugi tjedan kreće paket FX-ovih komedija, Louie, Wilfred i Anger Management Charlija Sheena. Naše uzbuđenje oko nabrojanih ide gradacijom, pogodite u kojem smjeru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M2SSSLZqQIg[/youtube]
4 komentara
    • (K)nope. Ne znam ni koliko cemo pokriti nove serije, sad je krenuo val novih. Obicno se vracamo na returning sezone samo ako bas imamo nesto konkretno za napisati (pametovati) ili nam je posebno draga serija. Pa cak ni tad…

  • Falling Skies je nastavio gdje je stao u prvoj sezoni, daklem, koga treba tužiti da mi vrate dva sata života nazad?
    ako vam se gleda pošteni SF (malko iznad uobičajene kvalitete za SyFy) pokušajte s Continuum.

    P.S. Krešo sorry zbog one “rasprave”, koliko god ja smatrao da imam validne “argumente”, onakav ton je jednostavno neprihvatljiv.

    ceterum censeo Bunheads rule!!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861