Magic City otkazan nakon dvije sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Magic City otkazan nakon dvije sezone

Magic City otkazan nakon dvije sezone

Nakon što je Boss otkazan nakon dvije sezone, Magic City, još jedna dramska serija s kabelske mreže Starz, susreće se s istom sudbinom.

S mreže tvrde kako će finale druge sezone poslužiti kao zadovoljavajući kraj serije. “Iznimno smo ponosni na seriju i na sve uključene u ovaj projekt (…), ovo je bila fantastična suradnja. Ovo je priča Mitcha Glazera rođena iz njegove vizije Miamija, Čarobnog grada njegovog djetinjstva, te smo mu zahvalni što ju je oživio na Starzu. Ovosezonska priča omogućit će nam da seriju privedemo zadovoljavajućem kraju, te se zahvaljujemo svim fanovima koji su ostajali u Miramar Playi”, izjavio je čelnik mreže, Chris Albrecht.

Serija, smještena u luksuznom hotelu u Miamiju krajem pedesetih godina prošlog stoljeća, dobila je narudžbu za drugu sezonu prije same premijere. Jedina preostala originalna serija sa Starza je Da Vinci’s Demons, koja će nagodinu ući u drugu sezonu. Starz također za 2014. ima u planu emitirati pedeset sati originalnog programa, najviše u povijesti mreže. Osim Da Vinci’s Demonsa, u planu su nove serije Outlander, Power i Fortitude, kao i Black Sails, koji je već obnovljen za drugu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861