Prvi pravi trailer treće sezone Homelanda – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pravi trailer treće sezone Homelanda

Prvi pravi trailer treće sezone Homelanda

Nakon kraćih teasera koji nisu otkrivali ništa bitno, Showtime je konačno objavio prvi pravi trailer treće sezone Homelanda. Čitav trailer montiran je uz laganiju glazbemu podlogu britanskog The Cinematic Orchestra, a daje nam brzi pogled na događanja koja slijede u novoj sezoni. Homeland se vraća 29. rujna, istog dana kada nas čekaju premijere novih sezona Boardwalk Empirea i The Good Wife, te finale Breaking Bada. Također, istog dana na Showtimeu debitirat će njihova nova humoristična drama Masters of Sex. Jesenske nedjelje, kao i obično, bit će prenatrpane.

http://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q

6 komentara
  • Homeland bi trebao popuniti prazninu nakon odlaska Breaking Bada. Samo da ne uprskaju kao s dobrim dijelom druge sezone.

    • Ma neće…. grom ne udara dvaput na isto mjesto. Meni nije niti bila tolko loša 2. sezona. Malo lošija od prve svakako, al nejde mi u glavu ni taj hejt odjednom. Mnogi su odmah počeli govoriti da je smeće. Jeli stvarno? “Smeće”? Tolko smeće da je lošija od Under the Domea, The Followinga, The Eventa, Terra Nove ili neke druge n-te serija zadnjih godina? No iskupili su se sa cliffhangerom na kraju i sa Saulom koji je još veći bad ass.

      BTW, ovo čekam s velikim nestrpljenjem.

  • Druga sezona mi je strašno loše sjela. Čak ni “eksplozivna” završnica mi nije bila dovoljna da ispere učmali, dosadni tempo i nefokusiranu radnju. Mislim da ću prvo pričekati recenzije treće sezone a onda se tek odlučiti da li trošiti vrijeme na to…

  • Shoot Brody in the face i ajmo dalje s pričom, samo razvlače njegov lik.
    Možda Dana postane novi terorist, bio bi to jeben plot twist

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861