Prvi teaseri: HBO-ov True Detective i Showtimeov Masters of Sex – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi teaseri: HBO-ov True Detective i Showtimeov Masters of Sex

Prvi teaseri: HBO-ov True Detective i Showtimeov Masters of Sex

Dvije glavne pretplatničke kabelske mreže, HBO i Showtime, čijim se serijama u pravilu najčešće veselimo, predstavile su kratke teasere, prvi pogled na njihove nadolazeće nove serije. To su True Detective, kriminalistička drama sa Matthewom McConaugheyjem i Woodyjem Harrelsonom u glavnim ulogama te Masters of Sex, humoristična drama o dvoje znanstvenika, istraživača na polju ljudske seksualnosti.

True Detective je sljedeća HBO-ova drama koja bi premijeru trebala imati iduće godine, kako najavljuje prvi teaser. Pretpostavljamo u zimi, gdje HBO ima rupu koju nije zakrpao još od nesretnog kraja Lucka. Iako se radi o kriminalističkoj drami u kojoj McConaughey i Harrelson glume dvojac detektiva, serija bi trebala biti kompleksnija od običnog policijskog procedurala. Životi dvojice detektiva isprepleteni su tijekom sadamnaestogodišnje potrage za serijskim ubojicom u Louisiani. Radnja će skakati kroz različita vremenska razdoblja, od 1995. godine i početka istrage, do suđenja u 2012. godini.

Showtime, kao i sve ostale pretplatničke kabelske mreže, oduvijek gura (ne)pristojne količine golotinje i seksa u svoje serije, a ovog puta su ga jednostavno gurnuli u naslov. Masters of Sex u naslovne uloge gura Michaela Sheena i Lizzy Caplan kao dvoje istraživača na polju ljudske seksualnosti. Oni su Dr. William Howell Masters i Virginia Johnson, znanstvenici i pioniri na svom polju, koji su bili aktivni od kraja pedesetih do negdje devedesetih. Radnja je smještena u šezdesete, a sama serija je zapravo jednosatna komična drama.

http://www.youtube.com/watch?v=43QAQMAdXBU

Pročitaj još

Također, Showtime je već sada objavio pilot svoje nadolazeće drame Ray Donovan, koja će službenu premijeru imati 30. lipnja zajedno sa posljednjom sezonom Dextera. Nažalost, premijerna epizoda dostupna je samo američkim gledateljima, no znate kako internet funkcionira. HINT, HINT.

Komentari (1)
  • Šteta za Luck…neka i True det. budu jednako dobri kao i on.Glumci i Hbo uljevaju povjerenje…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861