Rana druga sezona za seriju Michaela Bayja, Black Sails – serijala.com
Trenutno čitaš
Rana druga sezona za seriju Michaela Bayja, Black Sails

Rana druga sezona za seriju Michaela Bayja, Black Sails

Iako serija neće ni debitirati ove godine, Starz je već dao drugu sezonu nadolazećoj seriji o piratima, koju producira Michael Bay. Black Sails inspiraciju vuče iz klasičnog romana Roberta Louisa Stevensona, “Otok s blagom”, a bavit će se periodom dva desetljaća prije radnje u romanu. Pratit će zloglasnog kapetana Flinta, “najkrvoločnijeg gusara koji je ikad živio” te njegovu posadu.

Rane obnove Starzu nisu strane, dapače. Spartacus, Boss i Magic City bili su obnavljani prije svojih premijera, a trenutno aktualni Da Vinci’s Demons obnovu je dobio tek par dana nakon premijere. Dok će prva sezona Bayjeve serije imati osam epizoda, Starz je narudžbu druge povećao na okruglih deset.

Ovo je prvi televizijski projekt Michaela Bayja koji će biti izvršni producent serije. Bay je, naravno, poznat kao redatelj filmskih blockbustera tipa Armageddon, Pearl Harbour i triju Transformera. Glavnu kreativnu ulogu ipak će imati Jon Steinberg, idejni autor i budući showrunner, koji je prethodno kreirao dvije kratkovječne serije Jericho i Human Target.

http://www.youtube.com/watch?v=0VPrWOHX9kQ

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861