Tjedni top 5: Oskarovac Alfonso Cuaron prijateljuje s J.J.-om Abramsom – serijala.com

Tjedni top 5: Oskarovac Alfonso Cuaron prijateljuje s J.J.-om Abramsom

Top Gearovci zatvaraju sezonom drugim dijelom specijala po Burmi, a tjedan više prate finala, nego premijere.

 1. gormar says:

  Ja gledam tek Banshee…zanimljiv mi i dalje sasvim gledljiv…..serija za čvrstu trojku…meni je to serija u rangu Person of interest…..mogu bez njih ali ih ipak pratim…

  • kinggo says:

   banshee u rangu sa POI !!!!!!!!!
   Gledam i jedno i drugo, ali POI je po svemu neka 4 dimenzija, Banshee bi bio nesto bolji da sve sise i guzice nisu 2D :(

 2. Mario Katušić says:

  Gdje vam Crisis? Starta u subotu

 3. Krešo says:

  Changelog v0.2:

  Promakao mi je Continuum, a pošto vjerujem da postoji barem šaka ljudi koji planiraju gledati… Ubačeno / zamijenjeno.

 4. Tadija says:

  Banshee pogledao par epizoda..bezveze mi je..black sails isto nista posebno..a ovaj novi belive smrdi na glupost na kvadrat..gledao gravity i zaspao od dosade.. jedina zanimljiva stvar vezana uz gravity mi je fora amy i tine s globusa..

 5. leonida says:

  Na netu se još prošle nedelje pojavio pilot za Belive, pa vam je tjedni top 5 još osiromašeniji, heh.
  Ništa ovde nije vredno pažnje, mada na silu pratim ovaj Black Sails iz razloga što volim da gledam sve o piratskom životu i gusarima.

 6. stipest says:

  Meni se baš sviđaju Banshe(tip je opće ludilo,sve je u seriji ili ubio ili istukao ili poj…) i Continuum( je da je u nedostatku SF,ali ne izgleda uopće loše) primjedba da pilot izgleda definitivno kanadski je najblaže nekorektna.
  Believe mi nije napet,pogotovo šta sliči na Touch,a tu sam se razočarao.Black Sails imam u planu pogledati.Ali to je samo moje mišljenje,a ja sam ipak kreten kojemu se ne sviđa Rectify(valjda jedini ovdje).

 7. Svea says:

  Pogledala samo prvu ep Black Sailsa, ali ne znam hoću li nastaviti. Believe čekam drhteći zbog kritika, stvarno ne znam kako ću podnjeti još jedno SF razočaranje. I to je sve s popisa u članku.
  Resurrection mi se svidio zapravo. Nadam se da će i ostatak serije biti otprilike tako dobar. Crisis nije loš, ali meni fali SF-a i fantasya. Jako ;(

  • Dale Cooper says:

   Pilot sam prije tjedan,dva pogledao, iskreno mnogo sam razočaran. Moglo je to puno, puno bolje. Doduše veliš da ti se Resurresction svidio, a pošto je meni bio užasan, možda ipak nećeš biti razočarana :D

 8. Svea says:

  E da što se tiče dokumentaraca Hangar 1 je zakon, alieni i to <3. A na popis sam stavila i Manhunt Discoverya, volim specijalce ^^

 9. Gattaca! says:

  Iz pilota Believe-a je jedino jasno zašto su tako nazvali seriju; kao gledatelj trebaš vjerovati da će se nešto u idućim epizodama dogoditi jer se u pilotu nije dogodilo ništa..
  Black Sails je imao 7 uvodnih epizoda i razvoj radnje kojoj će kraj strpati u zadnjih sat vremena i kladim se da će sezona završiti cliffhangerom o kojem se pričalo već u prvim rečenicama pilota.
  Banshee je razbibriga koja se vrti subotom dok se gleda premier liga, obnova za treću sezonu joj sigurno nije pomogla jer i u drugoj razvlače repove od kraja prve. Preočito je da su imali ideje za samo jednu sezonu.
  Ali vjerojatno sam najveći luzer tu ja koji sve to redovno poprati :D

  • Krešo says:

   Ma, ne funkcioniraju obnove baš tako, pogotovo se sezone kabelskih serija produciraju dobrim dijelom prije nego što prva epizoda sezone bude emitirana.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *