Trailer: Ove nedjelje vraća se obnovljeni Top Gear, makar svi navijali za njegovu propast – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Ove nedjelje vraća se obnovljeni Top Gear, makar svi navijali za njegovu propast

Trailer: Ove nedjelje vraća se obnovljeni Top Gear, makar svi navijali za njegovu propast

Obožavatelji su reinkarnirani Top Gear već pokopali, no hoće li 23. sezona biti plamteće govno ili barem solidna automobilistička zabava — saznat ćemo ove nedjelje, kada Top Gear kreće praktički kao nova serija. Clarkson, Hammond i May za Amazon rade novu emisiju, koja sada konačno ima naziv — The Grand Tour — no BBC nastavlja staru emisiju pod istim nazivom, sa potpuno novom postavom i kulisom.

Poduplali su broj voditelja — ekipu vodi Chris Evans radijski i televizijski voditelj, navodno podjednako velik šupak kao i Jeremy Clarkson. Uz njega su Joey Tribbiani Matt LeBlanc te Eddie Jordan, bivši vlasnik F1 momčadi, kao i još troje automobilističkih novinara: Sabine Schmitz, Chris Harris i Rory Reid. Naravno, BBC zadržava prava na misterioznog test vozača pod bijelom kacigom, The Stiga.

Usprkos tome što je u cijeloj katastrofi glavni krivac za raspad originalne ekipe upravo Jeremy Clarkson, većina fanova okomila se na BBC zbog otkazivanja ugovora popularnom voditelju, a dvojac kolega ostao je uz njega. Voditeljska šestorka će morati pripremiti prokleto dobru prvu epizodu sezone da utiša nezadovoljne fanove, a kako će to sve izgledati vidjet ćemo u nedjelju, 29. svibnja.

5 komentara
  • kao cura kojoj nije previse stalo do auta, bia mi je gust gledat staru ekipu i zajebanciju koju su proizvodili iz sezone u sezonu. ustvari mi je taj njihov odnos bia zanimljiviji od iceg sta su vozili. bili su prava dica i igrali se po cesti ko sto bi svako od nas da ima mogucnosti. ova nova ekipa se po meni samo trudi sta bolje kopirat, al posto se ne znaju tako dobro, izgleda pretjerano i isforsirano. neman zelju gledat iduci tjedan, al ako opstanu dam im sansu za koju godinu dok se malo useme.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861