Top Gear nastavlja dalje s novim voditeljima – serijala.com
Trenutno čitaš
Top Gear nastavlja dalje s novim voditeljima

Top Gear nastavlja dalje s novim voditeljima

Ipak — Top Gear se nastavlja. Službeno je, objavio je to BBC najavivši novu sezonu sa potpuno novom voditeljskom postavom na čelu. Radijski voditelj i poznati britanski auto-entuzijast Chris Evans (ne, onaj drugi Chris Evans) izabran je kao prvo ime nove emisije. Njemu će se pridružiti ostatak nove voditeljske garniture, zasad nepoznate. Evans je zasad tek neslužbeno komentirao da će među voditeljima imati i voditeljicu.

Sigurno već znate, Jeremy Clarkson je otpušten / nije mu obnovljen ugovor, nakon što se fizički sukobio sa jednim od producenata emisije. James May i Richard Hammond također su se povukli rekavši da su sva trojica dio jednog paketa, pa je budućnost popularne emisije dosad bila pod znakom upitnika.

Doduše, Top Gear je vrlo profitabilna franšiza za BBC, pa je jasno zašto je pokušavaju zadržati na televiziji, makar to bilo bez trojca koji zapravo je bio emisija. BBC je već najavio da će produkcija nove sezone krenuti u narednim tjednima. Također, uskoro bi trebao biti emitiran ostatak materijala već snimljenih, ali neemitiranih epizoda zadnje sezone.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861