Clarkson, Hammond i May dobit će svoj show na — Amazonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Clarkson, Hammond i May dobit će svoj show na — Amazonu

Clarkson, Hammond i May dobit će svoj show na — Amazonu

Trojac bivših voditelja Top Geara Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May — pronašao je novi angažman. Nakon par mjeseci nadmetanja za njihov potpis, angažirao ih je Amazon za svoj streaming servis Amazon Prime. Dosad su se kao glavni kandidati isticali Netflix (naravno) te britanska komercijalna tv kuća ITV.

Malo je detalja poznato osim da je dogovor služben, a trojac kaže da im je Amazon obećao potpunu kreativnu kontrolu da stvaraju emisiju kakvu žele. Još nije poznato uključuje li to slobodu udaranja producenata. Clarkson je dodao da se osjeća kao da je “izašao iz dvokrilnog aviona i ušao u svemirski brod.”

Početkom ožujka, usred emitiranja 22. sezone, BBC je s programa skinuo jedan od svojih globalno najpopularnijih programa zobg fizičkog sukoba Jeremyja Clarksona sa jednim od producenata. BBC je tada odlučio ne produžiti suradnju sa Clarksonom, dok je preostali dvojac objavio da oni “dolaze samo u paketu”.

Malo je detalja poznato o novoj emisiji, no ona se — naravno — neće zvati Top Gear, niti će se trojcu pridružiti Stig. BBC zadržava naziv serije i misterioznog vozača, a već je najavljeno da Top Gear ide dalje sa novim voditljima. Clarkson nakon Clarksona bit će radijski voditelj Chris Evans, a uskoro bi trebali objaviti imena preostalih voditelja.

4 komentara
 • u zadnja 2 podcasta ste nabrojali dosta kvalitetnih serija. Moje pitanje je kojim redoslijedom gledati, tj. koju seriju pogledati prvo. Nisam gledao vecinu: sopranose, wire, lost, battlestar…….

  Mislio sam gledati po broju epizoda koje su izasle, tj od serije koja ima najmanje ep. pa nadalje.
  Tako onda stignem pogledati i neke kvalitetne novije serije tipa transparent, the affair, masters of sex, black mirror……
  Pa ako imate neki prijedlog kako si to poredati :D

  • Uf, oko toga bi se dalo diskutirati.
   Mozda je bolje kronoloski? I najbolje s nekim alterniranjem zanrova, da se ne zabijes samo u drame?
   Zapravo, mislim da je najbolje i najjednostavnije poceti sa Sopranosima. Eventualno Twin Peaksom. Polako, cca po dvije epizode na dan. Pa onda mozda Buffy/Angel/Firefly. Battlestar nakon toga, pa Lost. Ako ti Lost ne sjedne u prvih deset epizoda, ne moras se truditi dalje. Ako ti sjedne, progutat ces ga u dahu. I onda The Wire.

   U biti, mogli bi neki kolektivni rewatch Sopranosa organizirati, jel bi bilo zainteresiranih za to? U smislu, svaki dan kratkim clankom popratimo dvije epizode i pustimo da se magija dogodi u komentarima.

   • Super ideja!! Ja bi vas pratio.
    Nikad mi se nije dalo pocinjat Sopranose bas zbog novijih (kvalitetnih) serija o kojima pisete vise nego o tim kultnim, pa ono da se ima o cemu komentirati. Mislim sa bi bilo zainteresiranih.

 • Pusti Dario ti nove serije, odradi prvo wire, sopranose,oz,lost, to su ti klasici televizije i nakon njih je krenuo boom. Moj prvi susret sa serijama je bio Lost, nakon kojeg sam se navukao na serije i onda sam krenuo sa the Wire i Sopranose koji su mi i dalje među top 5 uz Mad Men.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861