Clarkson, Hammond i May dobit će svoj show na — Amazonu – serijala.com

Clarkson, Hammond i May dobit će svoj show na — Amazonu

Nakon što je BBC raskinuo suradnju s bivšim voditeljima Top Geara, trojac je svoj novi angažman našao na popularnom streaming servisu. Ne, onom drugom.

 1. Darió Łucić says:

  u zadnja 2 podcasta ste nabrojali dosta kvalitetnih serija. Moje pitanje je kojim redoslijedom gledati, tj. koju seriju pogledati prvo. Nisam gledao vecinu: sopranose, wire, lost, battlestar…….

  Mislio sam gledati po broju epizoda koje su izasle, tj od serije koja ima najmanje ep. pa nadalje.
  Tako onda stignem pogledati i neke kvalitetne novije serije tipa transparent, the affair, masters of sex, black mirror……
  Pa ako imate neki prijedlog kako si to poredati :D

  • Marko Đurđević says:

   Uf, oko toga bi se dalo diskutirati.
   Mozda je bolje kronoloski? I najbolje s nekim alterniranjem zanrova, da se ne zabijes samo u drame?
   Zapravo, mislim da je najbolje i najjednostavnije poceti sa Sopranosima. Eventualno Twin Peaksom. Polako, cca po dvije epizode na dan. Pa onda mozda Buffy/Angel/Firefly. Battlestar nakon toga, pa Lost. Ako ti Lost ne sjedne u prvih deset epizoda, ne moras se truditi dalje. Ako ti sjedne, progutat ces ga u dahu. I onda The Wire.

   U biti, mogli bi neki kolektivni rewatch Sopranosa organizirati, jel bi bilo zainteresiranih za to? U smislu, svaki dan kratkim clankom popratimo dvije epizode i pustimo da se magija dogodi u komentarima.

   • Darió Łucić says:

    Super ideja!! Ja bi vas pratio.
    Nikad mi se nije dalo pocinjat Sopranose bas zbog novijih (kvalitetnih) serija o kojima pisete vise nego o tim kultnim, pa ono da se ima o cemu komentirati. Mislim sa bi bilo zainteresiranih.

 2. Macondo says:

  Pusti Dario ti nove serije, odradi prvo wire, sopranose,oz,lost, to su ti klasici televizije i nakon njih je krenuo boom. Moj prvi susret sa serijama je bio Lost, nakon kojeg sam se navukao na serije i onda sam krenuo sa the Wire i Sopranose koji su mi i dalje među top 5 uz Mad Men.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *