Nakon turbulentne sezone, Top Gear opet ostao bez voditelja – serijala.com
Trenutno čitaš
Nakon turbulentne sezone, Top Gear opet ostao bez voditelja

Nakon turbulentne sezone, Top Gear opet ostao bez voditelja

Engleska prolazi kroz groznih tjedan dana, ali barem jedan izlazak nije negativna vijest. Chris Evans napušta voditeljski tim britanskog Top Geara, kojeg je predvodio u povratničkoj sezoni nakon otkaza Jeremyju Clarksonu te odlaska Jamesa Mayja i Richarda Hammonda. Dvadeset i treću sezonu, te prvu bez barem dvojice od spomenutog trojca, teško je nazvati uspješnom nakon osjetnog osipanja gledanosti i negativnih reakcija upravo zbog Chrisa Evansa.

Objektivno: nakon dobre gledanosti prve epizode, brojke su se srušile u narednim nastavcima, a reakcija publike prvenstveno na Evansa, kao prvog lica emisije, je bila poprilično negativna. Subjektivno: Evans je učinio novi Top Gear negledljivim, samodopadan je i arogantan, a forsirana simpatičnost je užasno odbojna i umjetna. Ovako je reagirao nakon prve epizode:

Naravno, i Two and a Half Men je imao velik porast gledanosti u Kutcherovoj premijeri, nakon Sheenovog odlaska. Ne predugo, doduše.

A onda nakon drastičnog pada gledanosti u drugoj…

Iliti: “- Gledanost je jebena, činjenica! […] – Ma koga briga za gledanost, uopće.”

Nakon toga je ostalo vrlo malo činjenica koje je mogao okrenuti u svoju korist. Pojavile su se i glasine da je Matt LeBlanc — najbolji i zapravo dobar dodatak ekipi — razmišljao o odlasku ukoliko Evans ostane, no slobodno to tretirate kao običnu glasinu; sada je i manje bitno. Zasada, pretpostavka je da će ostatak tima ostati identičan, a BBC navodno neće tražiti zamjenu za Evansa.

U međuvremenu, stara ekipa priprema novi show na Amazonu sa budžetom omanje južnoameričke države.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861