Adaptacije Kingovih Tommyknockera te horor klasika Rosemary’s Baby na NBC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Adaptacije Kingovih Tommyknockera te horor klasika Rosemary’s Baby na NBC-u

Adaptacije Kingovih Tommyknockera te horor klasika Rosemary’s Baby na NBC-u

Jedan od posljednjih televizijskih trendova je povratak mini-serijama, a NBC se pridružuje novom valu. Mreža je najavila četiri nove produkcije koje uključuju adaptaciju romana Stephena Kinga “Tommyknockers”, četverosatnu mini-seriju o Hilary Clinton, adaptaciju kultog hororca Rosemary’s Baby te Plymouth, još jednu mini-seriju Marka Burnetta.

Under the Dome postao je neočekivani ljetni hit, a NBC bi rado zagrizao dio tog kolača. CBS-ov uspjeh pokušat će rekreirati novom mini-serijom snimanom po pisanom predlošku Stephena Kinga, ovog puta adaptira se The Tommyknockers. Ovo će biti drugi ovakav pokušaj, nakon što je početkom devedesetih ABC ovaj SF roman već adaptirao kao komični trash, a glavne uloge imali su Jimmy Smits i Marg Helgenberger. Roman je pratio stanovnike malenog gradića koje obuzima nepoznata sila sa nepoznatog objekta pronađenog u obližnjoj šumi.

Rosemary’s Baby je poznati psihološki hororac s kraja šezdesetih, kojeg je napisao i režirao Roman Polanski, prema pisanom predlošku Ire Levina. NBC će roman pretvoriti u četverosatnu mini-seriju.

Hilary će također biti četverosatna mini-serija koja će prepričati život bivše Prve dame SAD-a kao žene, majke i kraljice političarke, od 1998. godine nadalje, sa Diane Lane u glavnoj ulozi. Interesantno, Hilary Clinton još uvijek nije obavještena o projektu. Stay classy, NBC.

Na kraju, nakon otvaranja suradnje sa Markom Burnettom na nastavku Biblije, NBC naručuje Plymouth, mini-seriju o američkim doseljenicima, njihovom putu preko Atlantika i prilagodbi u novoj domovini.

Datumi premijera, kao ni ostali glumački angažmani još uvijek nisu poznati, tako da ćemo o ovim projektima više pisati u narednim mjesecima.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861