Teaser i poster: Zoë Saldana u remakeu kultnog hororca Rosemary’s Baby – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser i poster: Zoë Saldana u remakeu kultnog hororca Rosemary’s Baby

Teaser i poster: Zoë Saldana u remakeu kultnog hororca Rosemary’s Baby

Da, naravno, mini-serijski remake kultnog horor-klasika Rosemary’s Baby se čini prilično suvišan i eksploatacijski, no prije nego što skočite kao opareni zbog ključnih riječi “NBC” i “remake” iz naslova, dopustite da vas podsjetimo na: prvo, Hannibala; drugo, glumačku postavu.

Miu Farrow u glavnoj ulozi mijenja Zoë Saldana, a prate je Jason Isaacs (Awake) i Patrick J. Adams (Suits, Luck). Izvorni psihološki hororac adaptacija je istoimenog romana te jedan od najhvaljenijih filmova šezdesetih, ali i svih vremena. Serija se snima u Francuskoj, a kratki teaser je… Niti to. Deset sekundi videa od čega je pola reklama za NBC-jev YouTube kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=4hwUCTweQdE

Baš kao što je izvorni film (sam po sebi adaptacija) režirao poljski redatelj Roman Polanski, NBC-jev televizijski remake režira nagrađivana poljska redateljica Agnieszka Holland. S tom razlikom da nju (zasad) ne love zbog pedofilije. Jedan od scenarista je James Wong, koji je radio na serijama kao što su American Horror Story, The Event, Millennium, Dosjei X… Također je režirao i supotpisao prvi i treći Final Destination.

Premijera se očekuje na ljeto, a Fox za tada sprema još jedan remake upitne svrhe i odlične glumačke postave — Gracepoint alias Broadchurch, u kojem glume David Tennant (opet) i Anna Gunn.

rosemary

Komentari (1)
  • Impresivna glumačka ekipa….skrušeno priznajem—Isaac mi je bio veličanstven u Awakeu a Zoe Saldana je moja tiha patnja još od Columbiane…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861