Deadman – (Ne)popularni superjunak stiže na male ekrane – serijala.com
Trenutno čitaš
Deadman – (Ne)popularni superjunak stiže na male ekrane

Deadman – (Ne)popularni superjunak stiže na male ekrane

Baš kada smo pomislili da stripovske ekranizacije nisu baš česte, o čemu smo vas nedavno izvjestili, izgleda da su stripovski junaci uvijek popularni. O tome svjedoči i najnovija vijest koju prenosi Deadline, naime mreža CW traži zamjenu za Smallville, koji je nedavno završio svoje desetogodišnje emitiranje. A stripovska zamjena trebao bi biti ipak malo slabije popularan superjunak Deadman, iz palete junaka stripovske kuće DC, koji sigurno ne spada u A-listu.

Boston Brand, tj. Deadman je cirkuski akrobat, koji biva ubijen, i postaje duh, te zaposjeda tijela raznoraznih ljudi i pomaže im u rješavanju nepravdi, znate kako to već ide. Cijeli projekt trebala bi naravno producirati kuća Warner Brothers (vlasnik DC stripova). Da sve ne ispadne kao samo slovo na papiru i jeftin pokušaj, pobrinuti će se Eric Kripke, kreator popularnog Supernaturala. Eric je prošle godine napustio poziciju showrunnera, što ga čini otvorenim za nove projekte poput ovoga. Nedavno je i novi šef na CW-u izjavio kako se traži zamjena za Smallville, no hoće li to biti Deadman, ili će se tijekom godine pojaviti još koji junak, tek nam ostaje za vidjeti, iako iskreno, nadamo se da će možda naći nekog zanimljivijeg junaka.

Kad smo već kod ostalih superjunaka, još u eri Smallvillea, CW je odbio Aquaman pilot (ili Mercy Reef, još nisu ni definirali točan naziv), razloge ne znamo koji su, no očito uz Smallville tada CW-u nije bio potreban još jedan superjunak. Vjerujemo da se sada grizu zbog takve odluke, jer za divno čudo, taj pilot i nije bio toliko loš. Uostalom pogledajte trailer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GvmB8uCSRMQ[/youtube]

No da je tada Aquaman i dobio svoju seriju, vjerujemo da bi Craig Ferguson imao puno više dodatnog posla.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R2Rlqw1EuK4[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861