Pune sezone za The Crazy Ones, The Millers, Mom – serijala.com
Trenutno čitaš
Pune sezone za The Crazy Ones, The Millers, Mom

Pune sezone za The Crazy Ones, The Millers, Mom

Prvo su se riješili slabe karike među sitcomima, a sada su CBS-ovci preostalim novacima podijelili narudžbe za kompletne sezone – Mom, The Crazy Ones i The Millers zadržat će se na rasporedu barem do svibnja.

Riječ je o prvom novim sitcomima koji su dobili punu sezonu – dosad su produžene tri drame: Sleepy Hollow (FOX), The Blacklist (NBC) i Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC). Vijest nije iznenađujuća s obzirom da je gledanost za sve tri serije zadovoljavajuća, usprkos činjenici da su daleko ispod standarda kojeg je CBS imao unazad godinu-dvije. Ipak, uz drastične padove gledanosti na svim mrežama (čak i na NBC-u, ako izuzmemo zavaravajuće komponente kao što su američki nogomet i The Voice) i loše startove novih sitcoma na svim preostalim mrežama, CBS ima razloga za slavlje.

Sva tri produžena sitcoma iza kamere imaju popularne autore – iza Mom stoji sveprisutni Chuck Lorre (The Big Bang Theory, Two and a Half Men), iza Millersa Greg Garcia (My Name is Earl, Raising Hope), a iza The Crazy Ones David E. Kelley (Chicago Hope, Boston Legal, Ally McBeal), stoga je bilo za očekivati da će mreža biti strpljiva s njihovim serijama i da gledanost nije na očekivanoj razini.

Podsjećamo, CBS-ov blok sitcoma ponedjeljkom uvelike je izgubio na snazi ove sezone. Anemičan start sada otkazanog We Are Men i razočaravajuće brojke za 2 Broke Girls natjerale su mrežu da interventira i prerasporedi blok. Mike & Molly vraćaju se na raspored u studenom.

S druge strane, FOX-ovi novaci Dads i Brooklyn Nine-Nine dobili su tek narudžbe za nekolicinu dodatnih scenarija, što je pozitivan znak, no ne i garancija da će kompletna sezona biti naručena.  U rezervi zasad stoje Raising Hope i Enlisted, koji su (barem zasad) predviđeni za petak, te Surviving Jack. Mreža je zaustavila produkciju sitcoma Us & Them, koji je američka verzija britanskog Gavina & Stacey s Jasonom Ritterom i Alexis Bledel u glavnim ulogama.  Obrazloženje s mreže jest da se staromodna romantična komedija kao Us & Them ipak ne uklapa u trenutnu postavu sitcoma.

Nadopuna: Brooklyn Nine-Nine je u međuvremenu dobio narudžbu za kompletnu sezonu. Detalje pročitajte ovdje.

3 komentara
  • Millersi i Mom su mi koma, nisam pretjerano lud ni za Crazy Ones, ali to još nekako i gledam kad petkom nema puno alternative.

  • The Millers su toliko loši da želim da netko osmisli intervenciju da spasimo sve te dobre i kvalitetne glumce iz tog dreka. Od Mom sam odustao na prvoj epizodi. The Crazy Ones su mi izvrsni. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861