FOX iskazao vjeru u Brooklyn Nine-Nine, naručio punu sezonu… – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX iskazao vjeru u Brooklyn Nine-Nine, naručio punu sezonu…

FOX iskazao vjeru u Brooklyn Nine-Nine, naručio punu sezonu…

Rijetko se kada u svijetu američke televizije može vidjeti ovoliko polaganje vjere u jednu seriju – Brooklyn Nine-Nine, novi sitcom koji se nije iskazao impresivnom gledanošću, dobio je narudžbu za punu sezonu od 22 epizode, ali i čuveno mjesto na rasporedu iza najgledanijeg programa na televiziji – finala američkog nogometa.

FOX je početkom tjedna naručio dodatne scenarije za Nine-Nine i Dads, koji zajedno čine prvi sat dvosatnog bloka sitcoma koji je na granici da bude proglašen propalim eksperimentom. Ne samo da novaci nisu impresionirali, već se i nekoć popularna New Girl počela spuštati na abnormalno niske brojke. Međutim, New Girl je već prije od FOX-a dobila tu čast emitirati se iza Super Bowla, kao dio jednosatnog sitcom specijala, te je samo bilo pitanje s kojom će ju serijom mreža spariti – i to je mjesto pripalo Brooklynu. Super Bowl će se emitirati u nedjelju, 2. veljače, a riječ je o sportskom događaju koji samo u SAD-u privuče više od 110 milijuna gledatelja, te je tijekom godina poslužio kao odskočna daska za lansiranje brojnih serija, kao što su Grey’s Anatomy, House i Undercover Boss. Međutim, uspjeh nije uvijek garantiran, čime se “pohvaliti” može CBS – ovogodišnji dobitnik post-Super Bowl slota, Elementary, bilježi rekordno nisku gledanost ove sezone.

Sudbina Dadsa, s druge strane, još je uvijek upitna. No, ukoliko Raising Hope i Enlisted ostanu na rasporedu petkom, lako je moguće da će Surviving Jack, sitcom s Christopherom Melonijem, uskočiti na mjesto Dadsa kada završe s emitiranjem svojih 13 epizoda.

Našu recenziju Brooklyna možete pročitati ovdje.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861