Obnovljeni Homeland, Masters of Sex – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Homeland, Masters of Sex

Obnovljeni Homeland, Masters of Sex

Nepisano je pravilo da dramske serije s premium kabelskih programa budu obnovljene samo nekoliko tjedana nakon početka emitiranja – a tradicija se nastavlja sa Showtimeovim Homelandom i Masters of Sex.

Obje su serije miljenici kritičara, ali i donose odličnu gledanost za mrežu – Homeland je uspješno “preživio” pomicanje na 21h, nakon dvije godine emitiranja u 22h iza Dextera, dok Masters of Sex bilježi višu gledanost nego onu prve sezone Homelanda.  Predsjednik mreže, David Nevins, pohvalio je kvalitetu Homelanda i prvotnu reakciju publike i kritičara na Masters of Sex.

Nove sezone, koje će se sastojati od standardnih 12 epizoda, predviđene su za nagodinu.

 

5 komentara
 • Ne znam što da mislim o zadnjem twistu u Homelandu (da ne spominjem o čemu je riječ) ali ako će to trasirati put prema nelemu jako dobrom u preostalih 8 epizoda, onda ću ga moći progutati.

  • Baš sam se razočarao na kraju epizode. Kao u nekom amaterskom filmu, odjednom se sve preokrenulo bez ijednog čak i najsitnijeg nagoveštaja. Baš su pokvarili sezonu.

 • Iako vjerujem da je twist osmišljen dovoljno rano, svejedno se čini kao “iz vedra neba”, pogotovo zbog sporije radnje (bar što se tiče twista i sada očekivane daljnje radnje) u prve 3,5 epizode. Ali i uz twist, trenutno treća sezona djeluje kao najslabija.

  • Mene je taj twist oduševio baš zato što sam prve 2 epizode umirao od dosade… Treće je bila bolja, ali možda ponajviše jer smo si svi prve dvije ep postavljali pitanje gdje je Brody. Četvrta malo bolja od prve 2 i onda taj fantastičan twist…

   Gledajući sa psihološke strane određenog lika (da ne spoila,m kojeg) briljantno odrađen, kada se vidi na što je sve taj lik spreman…
   Nedostaje mi Peter Quinn, uvjerljivo najzanimljiviji epizodni lik u cijeloj seriji, nije ga bilo 2 epizode

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861