Masters of Sex se neće nastaviti nakon četvrte sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Masters of Sex se neće nastaviti nakon četvrte sezone

Masters of Sex se neće nastaviti nakon četvrte sezone

Nakon četiri sezone, Showtime prestaje financirati Williama Mastera i Virginiu Johnson i njhovo istraživanje ljudske seksualnosti. Četvrta sezona Masters of Sex završila je pred dva tjedna, no Showtime se dosad nije izjašnjavao oko budućnosti serije. Nakon što je Deadline objavio vijest o otkazivanju, naknadno ju je potvrdio i Showtime standardnom korporativnom slatkoriječivom objavom da su ponosni na seriju i tako to.

Masters of Sex – iliti Gospodari seksa po naški – uklapala se u kalup Showtimeovih drama s odličnom prvom sezonom i onda brzim gubljenjem kompasa u narednim godinama. Prvu sezonu čak smo imali među deset najboljih serija godine, kao i dosta američkih kritičara, no kasnije sezone svima su skliznule s radara. Kako je naklonjenost kritičara kopnila, tako je i serija bivala zaboravljana i potom, eto, otkazana.

U ostalim vijestima, Syfy je obnovio zobie-apokaliptičnu seriju Z Nation. Četvrta sezona opet će imati 13 epizoda. Nastala na krilima uspjeha The Walking Deada, Z Nation je jeftiniji pokušaj iskorištavanja zombie-hypea, ali razmjerno toliko i manje popularan.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861