Snima se Sons of Anarchy spin-off – serijala.com
Trenutno čitaš
Snima se Sons of Anarchy spin-off

Snima se Sons of Anarchy spin-off

Uspjeh mini-serijskih antologija American Horror Story i American Crime Story donio je FX-u nove visine što se gledanosti i nagrada tiče, no njihov najveći dramski hit – barem kada je puni serijski format u pitanju – i dalje ostaje bajkerska sapunica Sons of Anarchy. Njen autor Kurt Sutter se već pred kraj serije poigravao idejom da snimi nastavak ili spin-off, no odlučio je uzeti odmor od svijeta motociklističkih bandi i za istu mrežu napravio povijesni Bastard Executioner.

Ostalo je sve na jednosezonskom pokušaju za koji su se svi uključeni složili da je bio promašaj, a Sutter se sada vraća seriji koja ga je proslavila, seriji koju je stvorio nakon što je zanat učio na istoj mreži, u scenarističkom timu The Shielda.

FX je sada odobrio snimanje pilota za novu seriju koja će biti smještena u vremenu nakon Jaxa Tellera, a pratiti SAMCRO-ov konkurentski bajkerski klub, Mayan MC i biti fokusiran na latinoameričku grupu likova. Naravno, sigurno sa gomilom nasilja, brutalnosti, krvi i dugačkih glazbenih montaža.

Komentari (1)
  • To će se sigurno gledati, nadam se samo da će protagonist biti retarda kao Jax, uvik san krepava na njihove osvete

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861