Trailer: Sons of Anarchy vozi prema krvavoj posljedjoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Sons of Anarchy vozi prema krvavoj posljedjoj sezoni

Trailer: Sons of Anarchy vozi prema krvavoj posljedjoj sezoni

I ove godine sa kasnim ljetom ili ranom jesen stižu Sons of Anarchy, ali ovog puta sa etkiketom posljednje sezone. Dugo se već zna da je sedma sezona posljednje poglavlje krvave priče o motociklističko-odmetničkom klubu i “televizijskom Hamletu” Jaxu Telleru. FX je krenuo sa trailerima i najavom kraja:

Premijera će biti kratka, sitnih devedeset minuta za Sonse skoro spada u rang minizode. Pa to je puno više od standardne kabelske epizode, kažete? Možda, ali treba nekako ugurati pola sata razvučenih glazbenih montaža, ne? Znajući Kurta Suttera, finale će biti malo kraće od Titanica. Premijera je zakazana za 9. rujna, trinaest epizoda, kao i uvijek.

3 komentara
  • jedna od najboljih i najpodcijenjenijih televizijskih drama koja ponosno može stajati uz bok puno razvikanijim serijama poput Breaking Bada i Game of Thrones…Nadam se da će imati veličanstven kraj kakav definitivno i zaslužuje…

    • Nemojmo pretjerivati… Druga i prva sezona da, ostalo ide prema dolje, slicno kao Dexter. Jedino sto se nadam je da ce oni bolje zavrsiti seriju.

  • Jedan sam od obožavatelja ove serije…prve dvije do tri sezone jako kvalitetna no prema kraju je kvaliteta jako pala, prvenstveno kada je riječ o priči. Usprkos ovome je i dalje odlična za pogledati i očekujem zanimljiv kraj priče. Još jednom je Kurt Sutter uspio stvoriti snažne karaktere koje čovjek mora voliti:D…posebice Tig..haha

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861