Prvi teaser: Better Call Saul dolazi iduće veljače – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi teaser: Better Call Saul dolazi iduće veljače

Prvi teaser: Better Call Saul dolazi iduće veljače

Ugh. Je li stvarno clip od deset sekundi u kojem glavni lik izgovara jednu polu-duhovitu rečenicu vrijedan zasebne vijesti? Ali eto, svaki zabavni sajt koji drži do sebe danas je objavio kratku najavicu, pa valjda moramo i mi. Jer će začas Index i Jutarnji imati to na naslovnici, a onda će nam biti neugodno uopće objavljivati.

Evo vam, no:

Ako vam je ovaj isječak bio predugačak i odlučili ste da nećete žrtvovati 10 sekundi vašeg dragocjenog vremena kojeg ćete bolje potrošiti upijanjem desetak memeova na Redditu i 9gagu, spomenimo da teaser završava najavom “February 2015”. Što je prva polu-specifična najava datuma premijere, nakon što je nedavno odgođena za početak iduće godine.

Za više informacija o spin-offu Breaking Bada poklikajte vezane vijesti ispod teksta, a usput spomenimo da je Bryan Cranston — barem zasad — odbacio mogućnost povratka u novoj seriji, makar kratkim cameom. Što će barem nakratko, ali sigurno ne trajno, omesti one naporne unaprijed negativne komentare kako Gilligan i ekipa “samo muzu originalnu kravu” radeći običan fan-service. Iako nas do premijere još uvijek dijeli… *broji na prste* pola godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861