Zabilježite u kalendare, Community se vraća u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Zabilježite u kalendare, Community se vraća u siječnju

Zabilježite u kalendare, Community se vraća u siječnju

Petak se ponovno dokazao kao udarni dan za velike objave – NBC je krenuo u korekciju rasporeda. Welcome to The Family i Ironside izbačeni su s rasporeda, a zamijenit će ih Community i Chicago PD. Ali, tek od siječnja.

Bilo je samo pitanje vremena kada će šareni paun zamahnuti sjekirom i odstraniti dvije serije u pitanju – obje su zabilježile iznimno slabu gledanost za premijernu epizodu (1.4 A18-49 rating za Ironside, 1.2 za WTTF), a brojke za preostale dvije emitirane epizode nisu pokazale nikakve znakove mogućeg poboljšanja.

NBC će kroz iduća dva mjeseca dva kritična sata na rasporedu (srijeda u 22h i četvrtak u 20h) popuniti raznim specijalima kao što su magazin Dateline, SNL specijali i Božićni koncerti. Tako je Parks & Rec, koji je dosad emitiran u paru s WTTF, osuđen na brojne  pauze do kraja godine koje će biti nadoknađene dvostrukim epizodama kroz par tjedana u studenom. U četvrtak, 2. siječnja, Community se vraća na raspored, na svoje staro mjesto u 20h, dok se Parks & Rec premješta na 20.30h. Preostala dva sitcoma na rasporedu, Sean Saves the World i The Michael J. Fox Show imaju neznatno bolju gledanost, ali su i dalje izgledni kandidati za skoro otkazivanje. NBC je za Foxov sitcom, podsjećamo, još u svibnju naručio kompletan set od 22 epizode, dok bi sitcom Seana Hayesa lako mogao biti zamijenjen nekim od sitcoma koje mreža ima u rezervi. U želji da barem malo korigiraju katastrofalne brojke i alarmantno stanje četvrtkom, NBC je najavio i specijalno emitiranje hit reality showa The Voice za četvrtak, 7. studenog u 21h.

Chicago PD, spinoff Chicago Firea, na raspored dolazi u srijedu, 8. siječnja.

S drugih mreža također stižu vijesti – TNT je dao zeleno svjetlo za snimanje četvrte sezone odvjetničke drame Franklin & Bash, najvjerojatnije predviđene za iduće ljeto, dok je CW naručio 21. sezonu veteranskog reality showa America’s Next Top Model, koji će po drugi put uključiti i muške modele.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861