We Are Men postao druga jesenska žrtva – serijala.com
Trenutno čitaš
We Are Men postao druga jesenska žrtva

We Are Men postao druga jesenska žrtva

CBS-u nije dugo trebalo da poduzme nešto u vezi najslabije točke na rasporedu – ponedjeljka. Tri tjedna nakon starta nove televizijske sezone i nakon samo dvije emitirane epizode, mreža je otkazala sitcom We Are Men.

Sitcom o četvorici nadobudnih sredovječnih muškaraca s previše nategnutim vratovima (vidi: slika) bio je ugnježden između How I Met Your Mother i 2 Broke Girls, no nije uspio privući zadovoljavajuću publiku za CBS – 2.0 A18-49 rejting za premijeru i pad na 1.8 u drugom tjednu bio je dovoljan da izazove reakciju s mreže. We Are Men, iako slabo gledan, zapravo nije naslabije gledana serija ponedjeljkom na CBS-u – triler Hostages obara rekorde niske gledanosti na mreži iz tjedna u tjedan, te je samo pitanje vremena kada će nestati sa svog mjesta na rasporedu. Upitno je i hoće  li CBS emitirati sve epizode nekim drugim danom ili će se u potpunosti riješiti serije.

Mike & Molly je bio rezerva koja je čekala propast prvog sitcoma – sa standardnom narudžbom od 22 epizode i produkcijom koja je krenula po standardnom rasporedu, kao da serija nigdje nije maknuta, bilo je očito da CBS neće čekati dugo da se riješi najslabijeg igrača. Zanimljiva je, međutim, činjenica, da se Mike & Molly neće emitirati u svom standardnom slotu u 21:30, već će preuzeti slot u 21h od 2 Broke Girls, koje će se spustiti na 20:30 – što je očit znak manjka povjerenja od mreže i razočaranja u slabu gledanost koju sitcom bilježi već drugu godinu zaredom. Nakon eksplozivnog starta prije dvije godine iza premijerne epizode Ashtona Kutchera u Two and a Half Men, CBS je u seriju ulio puno povjerenja godinu dana kasnije, kada ju je smjestio u 21h (stari slot Mena) i time joj dao ulogu ključnog igrača dvosatnog bloka sitcoma. Ipak, taj se rizik nije isplatio, a kao rezultat toga, pati cijela ekipa s rasporeda ponedjeljkom. Novi raspored ponedjeljkom (20h: How I Met Your Mother, 20:30h: 2 Broke Girls, 21h: Mike & Molly, 21:30h: Mom) stupa na snagu 4. studenog.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861