Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. dobio punu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. dobio punu sezonu

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. dobio punu sezonu

Očekivano, među prvim serijama koje su dobile takozvani “back nine” je najiščekivanija ovojesenska serija, ABC-jev Marvel’s Agents of SHIELD i njegovih šest točkica. Radi se o narudžbi standardne pune sezone od 22 epizode. Marvelovi SHIELD-ovci tako postaju druga serija ove jesenski koja dobiva punu sezonu — prva je bila NBC-jev The Blacklist. Fox je već obnovio svoj Sleepy Hollow za drugu sezonu, ali serija će ostati na 13-epizodnoj prvoj sezoni, što je pohvalno i poželjno.

Interesantno, Joss Whedon nije uspio dobiti punu sezonu neke svoje serije još od zadnje sezone Angela, pred gotovo deset godina. No, upitno je u kojoj mjeri SHIELD možemo nazvati “njegovom” serijom, obzirom da njeno upravljanje prepušta drugima. SHIELD je imao najbolju jesensku dramsku premijeru — nitko osim njih nije išao preko 4.0 ratinga — no kasnije se podosta srozao i pao ispod 3.0. Svejedno dovoljno dobro za punu sezonu, no ABC je imao i boljih premijera koje su niže pale (FlashForward, V).

2 komentara
  • S obzirom na to da i nije tako uzbudljiva, ne vjerujem da će preživjeti prvu sezonu, mada bi je lobiranje studija koji snimaju marvel filmove moglo ‘pogurat’ radi samoreklame…

  • Očekivao sam da će serija biti daleko bolje, s obzirom na Wheedona i sve. Predvidljivo, s očekivanom dozom autoironije i neočekivano lošim pojedinim epizodama. No, gledat će se još neko vrijeme da vidimo u kom će smjeru otići.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861