FOX želi još Sleepy Hollowa: Naručena druga sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX želi još Sleepy Hollowa: Naručena druga sezona

FOX želi još Sleepy Hollowa: Naručena druga sezona

Bez ikakvog iznenađenja, FOX je produžio svoju suradnju s bezglavim konjanicima i obnovio seriju koja je jedina svijetla točka na njihovom jesenskom rasporedu – Sleepy Hollow.

Popularna znanstveno-fantastična serija redovito nadmašuje gledanost svog lead-ina, proceduralnoga Bonesa, a nakon tri tjedna emitiranja uspijeva ostati iznad 3.0 A18-49 ratinga, što je u današnjem televizijskom svijetu rijetkost. Uz pridodanu trodnevnu gledanost, premijera Sleepy Hollowa bila je najgledanija premijera jednosatne serije u ključnoj demografiji za FOX još od 24-a.

Prva narudžba za dodatne epizode ove sezone nije klasično produženje s 13 na 22 epizode, već je narudžba za sasvim novu sezonu koja će se emitirati na jesen 2014. Sleepy Hollow će tako privesti kraju svoju prvu sezonu do kraja ove godine, a to će mjesto na rasporedu od siječnja preuzeti The Following sa svojih 15 epizoda.

FOX tako nastavlja graditi raspored emitiranja dramskih serija po uzoru na kabelske mreže, kako bi se spriječilo razvodnjavanje priče i gubitak gledatelja zbog učestalih stanki. U studenom bi posljednje epizode Hollowa trebale biti sparene s novakom Almost Human, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li mreža krenuti po istom modelu i s tom serijom ukoliko bude uspješna.

Još jedna obnova stiže s kabelskog USA-a, koji je dao zeleno svjetlo za petu sezonu Covert Affairsa, usprkos padu gledanosti ovog ljeta. Peta će se sezona sastojati od šesnaest epizoda, a preostale epizode tekuće četvrte sezone počinju s emitiranjem 17. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861