Empire i Scream Queens obnovljeni, nastavak Bonesa upitan – serijala.com
Trenutno čitaš
Empire i Scream Queens obnovljeni, nastavak Bonesa upitan

Empire i Scream Queens obnovljeni, nastavak Bonesa upitan

Čelnica FOX-a Dana Walden je tijekom svog panela na zimskom okupljanju televizijskih kritičara odgovorila na nekoliko pitanja o sudbini popularnih FOX-ovih serija.

Najgledanija serija mreže, Empire, je pokazala da je jednako monstruozna i u novoj sezoni kao što je bila i u prvoj, a FOX je toliko siguran u daljnji uspjeh serije da se krajem godine pričalo i o mogućem spin-offu. Obnova za treću sezonu je dobila dodatnu potvrdu nakon nominacije Empirea za Zlatni globus u kategoriji najbolje dramske serije te pobjede Taraji P. Henson kao najbolje glavne glumice u drami za svoju ulogu Cookie.

Obnovu za novu sezonu je potpuno neočekivano dobio i Scream Queens, humoristična horor antologija autora Ryana Murphyja. Čelnici mreže očito vole i cijene njegov rad pa je serija unatoč groznoj gledanosti dobila drugu sezonu koja će biti smještena u bolnicu i pratiti “najbizarnije medicinske slučajeve”. U razgovoru s autorom, razmišlja se o vraćanju nekih glumaca iz prve sezone u njihovim izvornim ulogama, a zasad nema riječi o imenima, kao ni o broju epizoda.

Blic recenzija: Scream Queens — Sladunjava i krvava horor komedija

S druge strane, mreža nije sigurna u nastavak Bonesa koji se trenutno bori s tužbom glavnim glumaca Emily Deschanel i Davida Boreanaza koji smatraju da ih je produkcijska kuća Fox oštetila za milijune dolara. Glavni su glumci radili na seriju i kao producenti te im je obećano tri posto od profita koji navodno nikad nisu dobili. FOX je izjavio kako ne planira nastaviti seriju bez glavnog dvojca, a odluku o budućnosti serije bi trebali donijeti tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Ako ipak odluče završiti seriju, autori bi imali dovoljno vremena za smisleni i zadovoljavajući kraj koji vjerni obožavatelji serije zaslužuju.

Na panelu se još raspravljalo i o Sleepy Hollow koji se ove sezone našao u velikim problemima nakon prebacivanja termina serije na četvrtak radi nepotrebnom crossovera s Bones. Uzbudljivu prvu sezonu je pratila nešto slabija, ali dovoljno zanimljiva druga sezona s većim padom gledanosti koji se nastavio i ove godine. Odluku o nastavku serije bi mreža trebala donijeti tijekom nadolazećih mjeseci, a najkasnije do proljetnih upfrontova.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861