NBC naručio još 2 komedije, Community, Parks i 30 Rock pred obnovom, ali… – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC naručio još 2 komedije, Community, Parks i 30 Rock pred obnovom, ali…

NBC naručio još 2 komedije, Community, Parks i 30 Rock pred obnovom, ali…

Jučer kasno sinoć po našem vremenu, NBC je naručio još dvije nove komedije za iduću sezonu, čime je broj povećan na pet. Zasad. Standardne 13-epizodne narudžbe dobile su single-cam komedije 1600 Penn i Animal Practice, te se pridružuju prethodno naručenim (također single-cam) komedijama Go On (Matthew Perry), Save Me (Anne Heche) i New Normal (Ryan Murphy) te dramama Hannibal (Bryan Fuller) i Revolution (J.J. Abrams).

1600 Penn je obiteljsko-politička komedija smještena u Bijelu kuću, a u jednoj od glavnih uloga je Jenna Elfman, najpoznatija po sitcomu Dharma & Greg. Josh Gad je također jedan od autora i glavnih glumaca. Animal Practiceu glavnu ulogu smješta Justina Kirka (Weeds), kao veterinara sličnog Houseu koji voli životinje, ali mrzi njihove vlasnike. Vidjet ćemo jesu li ovime kompletirane NBC-jeve narudžbe novih komedija – nama vrlo zanimljiv Friday Night Dinner navodno ima vrlo male šanse za narudžbu. Autor serije je Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation), a u glavnim ulogama trebali su biti Emmyjem nagrađivani Tony Shalhoub (Monk) i Allison Janney (West Wing).

Mnogo bitnije, ali još uvijek neslužbeno – Deadline javlja da će Community, Parks and Recreation i 30 Rock dobiti toliko iščekivane i željene nove sezone. Ali! 30 Rock bi trebao dobiti polovičnu sezonu od 13-14 epizoda, koja bi ujedno bila i posljednja. Community i Parks bi također trebali biti obnovljeni uz skraćene narudžbe, iako se broj epizoda ne spominje. Još se nagađa da komedija Up All Night nema tako dobre šanse za obnovu kao što se očekivalo, a da Whitney također ide prema otkazivanju. Uz Are You There, Chelsea čije otkazivanje nije upitno, NBC se izgleda rješava svih klasičnih multi-cam sitcomova.

I na kraju, Deadline prenosi potencijalni NBC-jev raspored za novu sezonu, koji je, kao, procurio. No, prilično uvjereno tvrdi da se radi o izmišljenom rasporedu, što nam je vrlo drago – jer na njemu se Harry’s Law nalazi na rasporedu ponedjeljkom, a Parenthooda – nema, iako se obnova dosad činila izglednom. Ponovo, čini se kako je raspored potpuno lažan i izmišljen, jer na njemu nema ranije spomenute komedije Animal Practice koju je NBC već naručio.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861