TNT naručio novu medicinsku seriju Davida E. Kelleyja – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT naručio novu medicinsku seriju Davida E. Kelleyja

TNT naručio novu medicinsku seriju Davida E. Kelleyja

TNT je naručio prvu sezonu medicinske drame Monday Mornings, koju potpisuju David E. Kelley i Dr. Sanjay Gupta. Djelomično je rađena po knjizi neurokirurga Dr. Gupte, koji je jedan od najcjenjenijih američkih medicinara. Prva sezona imat će 10 epizoda, a premijera je planirana za ljeto 2013. godine.

Serija je u razvojnoj fazi nosila naziv Chelsea General, prema fikcionalnoj bolnici u Portlandu, čiji će liječnici biti glavni likovi serije. Zanimljivu glumačku postavu predvode Ving Rhames (Pulp Fiction), Alfred Molina (Law & Order: LA) i Jamie Bamber (Battlestar Galactica).

Kelley je napisao pilot epizodu, a poznajemo ga kao autora nekih odličnih serija… i Harry’s Lawa. Po struci pravnik, kreirao je čak četiri pravničke serije, od čega jednu od najboljih serija u tom žanru – The Practice, kod nas poznatiju kao Pravda za sve. Njegov je i Boston Legal, doduše mnogo neozbiljniji, ali svejedno zabavan procedural.

Monday Mornings, nije njegova prva medicinska serija. Kreirao je Chicago Hope (CBS), koji je imao tu nesreću da krene iste godine kao i popularnija NBC-jeva Hitna služba. Svejedno, serija je izdržala šest sezona. Prošle sezone mnogo se pričalo o njegovom remakeu Wonder Woman, ali prilično grozni pilot NBC (srećom) nije odobrio. Da, ima ga na internetovima, ako se pitate.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861