NBC naručio treću seriju za novu sezonu, komediju Save Me – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC naručio treću seriju za novu sezonu, komediju Save Me

NBC naručio treću seriju za novu sezonu, komediju Save Me

TVLineov Michael “Breaking-Exclusive-Scoop” Ausiello javlja da je NBC naručio svoju drugu novu komediju, odnosno ukupno treću novu seriju za iduću sezonu. Single-cam komedija Save Me dobila je standardnu narudžbu od inicinalnih 13 epizoda za prvu sezonu. U glavnoj ulozi je Anne “malo jesam, malo nisam lezbiljka” Heche, između ostalog poznata po vezi s Ellen DeGeneres. Heche će glumiti ženu koja nakon nesreće počinje vjerovati da je u kontaktu s Bogom. Heche je prije toga imala sporednu ulogu u HBO-ovoj komediji Hung.

Nismo sigurni (a lijeni smo istražiti) je li asocijacija na glumičine psihološke probleme s početka prošlog desetljeća namjerna ili slučajna. Heche tada bila čest gost tabloida žednih nesretnih trenutaka slavnih, a sama je kasnije priznala da je imala problema sa šizofrenijom. Stvorila je alter ego nazvan “Celestia”, vanzemaljca s drugog planeta te polusestru Isusa Krista koji komunicira s Bogom. Ako Save Me nije direktna adaptacija toga, netko je treba pod hitno napraviti.

Neprimjeren humor na stranu, NBC je dosad za novu televizijsku sezonu naručio još remake Hannibala, koji potpisuje Bryan Fuller, te komediju s Matthewom Perryjem u glavnoj ulozi. Nedavno su se pojavila nagađanja da će NBC – vrlo neobično za američku televiziju – novu sezonu započeti već u kolovozu, a mreža još nije donijela odluke o otkazivanju / obnovi veteranskih serija. Deadline ipak doznaje / nagađa da će sitcom Whitney ipak biti otkazan, a njihova najatraktivnija komedija Friday Night Dinner nema dobre šanse za narudžbu. NBC svoju upfront prezentaciju ima ovog ponedjeljka, 14. svibnja.

3 komentara
  • Kako postaneš lezbijka? Jel dovoljno da se poljubiš, ruka pod majicu ili škarice? Pitam zato što smo neki dan vodili oko toga duboke razgovore i nismo došli do nikakvog zaključka, ovi s medicine stalno nekaj pametuju, a niš ti ne vele. Shvatili smo da je važnije pitanje “mogu li ptice čučnuti?”… :) Znam da je malo off topic, ali eto, iskustvo kaže da mudri ljude pohode ovu serijalu pa da pitam :)

    • Znakovi su jasni!
      Znanstvena istraživanja su dokazala da lezbijstvu puno ozbiljnije naginju žene u Hrvatskoj koje su pile usitnjene lemurove rogove i/ili koje su simpatizirale politiku prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861