MTV obnovio Awkward sa povećanom narudžbom treće sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
MTV obnovio Awkward sa povećanom narudžbom treće sezone

MTV obnovio Awkward sa povećanom narudžbom treće sezone

MTV širi ponudu originalnih serija, planirajući i najavljujući nove, te obnavljajući postojeće. I još uvijek ne znamo kako se postaviti prema njima. Dok u jednom kutu imaju nedokučivo idiotske realityje tipa Teen Mom, 16 and Pregnant te dovode remake Inbetweenersa koji izgleda neopisivo očajno; s druge strane oživjeli su klasik poput Beavisa and Butt-heada te sada obnovili simpatičnu dramediju Awkward. Kvragu MTV, recite nam što da mislimo!

Polusatna dramedija, koja je u prvu sezonu krenula lani, trenutno je sredini druge sezone i već kreće prema trećoj. Mreža čije je prvo slovo kratice sada samo itelevantni evolucijski otpadak — poput ljudskog slijepog crijeva — naručila je novu sezonu od 20 epizoda, što je poveći pomak u odnosu na prve dvije koje su imale 12. Nova sezona trebala bi se ponovo naći na rasporedu tokom ljeta, dok aktualna završava 13. rujna.

MTV je pred dva tjedna već naručio povećanu treću sezonu trashoidne fantasy-drame Teen Wolf, za koju se neki kunu da nije toliko loša kako zvuči.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861