Tjedan: 25. lipnja do 1. srpnja — Dobrodošao natrag, Louie – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 25. lipnja do 1. srpnja — Dobrodošao natrag, Louie

Tjedan: 25. lipnja do 1. srpnja — Dobrodošao natrag, Louie

Hajlajt tjedna je povratak FX-ovih komedija, te premijera njihove najnovije. Louie i Wilfred kreću u treću, odnosno drugu sezonu, dok će nakon jednogodišnjeg izbivanja televiziju ponovo okupirati Charlie Sheen u novom sitcomu Anger Management.

No, prije FX-ovog četvrtka, u utorak na britanskom Sky Atlaticu završava kratka prva sezona (6 epizoda) serije Hit & Miss, u kojoj Chloë Sevigny glumi plaćenu ubojicu. Twist? Sevigny je transeksualka te otkriva da ima dijete sa bivšom ljubavnicom te postaje njegov skrbnik. Ozbiljno.

Ako nas pratite više od mjesec dana, sasvim sigurno znate da je Louie jedan od naših najdražih televizijskih proizvoda. Louis CK u svojoj one-man-band seriji iz tjedna u tjedan na originalan i hrabar način miješa komediju i dramu te zbilja trenutno nema usporedive serije na televiziji. (Iako totalno shvaćamo zašto ne sjeda svakome.)

S druge strane, Charlie Sheen vraća se novim sitcomom Anger Management, koji — za razliku od artističkog Louieja — cilja na vrlo široku publiku. Ili barem onaj (očito poveliki) dio nje kojem Charlijeve “Sheenzdarije” nisu došle preko glave. Pogledate li niz kratkih teasera, čini se kako Charlie Harper nikada nije otišao, samo je izrezan iz Two and a Half Men i zalijepljen u novu seriju.

Pročitaj još

Također, istog četvrtka na rasporedu je službena premiijera druge sezone Wilfreda, iako je “sneak preview” emitiran već prošlog tjedna. Veselimo se i tome, naravno. Istog dana premijeru druge sezone ima zgodna i simpatična MTV-jeva humoristična drama Awkward. Ima neki malen dio duha Freaks & Geeksa u sebi, u tom smislu da se radi o šarmantnoj seriji o srednjoškolskim problemima.

I na kraju tjedna, u nedjelju starta osma sezona Showtimeove komedije Weeds. Nedavno je objavljeno da će to biti konačan kraj (za kabelske mreže) dugovječne serije koja je jednom davno imala veze sa svojim naslovom. (Kreće i druga sezona njihove komedije Episodes, no svoju premijeru već je imala prošlog mjeseca na britanskom BBC-u Two)

PonedjeljakUtorakSrijedaÈetvetakPetakNedjelja
BunheadsFranklin & BashDallas (2012)Anger ManagementCommon Law (2012)Episodes
EurekaJane By DesignFuturamaAnger ManagementThe Ricky Gervais ShowFalling Skies
Lost GirlPretty Little LiarsMelissa & JoeyBurn NoticeXIII: The SeriesLongmire
The Secret Life of the American TeenagerRetired at 35Necessary RoughnessLouieThe Glades
Rizzoli & IslesRoyal PainsSaving HopeThe Newsroom (2012)
WorkaholicsThe ExesSuitsTrue Blood
Wilfred (US)Weeds
8 komentara
  • Stvarno već pretjerujeta sa Louie.
    Ima li šta od najave ljetne sheme?
    Znate li gledanost True Blood?
    Hvala

    • Ma nije ti to mene briga.Ja napišem svoje mišljenje,a ako nekome smeta neka napiše kontra,a ovo klikanje mi je bez veze.

  • Kad smo kod Louie-a, preporucujem da pogledate dokumentarni film Joan Rivers: A Piece Of Work, ja sam ga bas odgledao juce (Joan je gostovala u cetvrtoj epizodi druge sezone Louie-a), i sjajan je prikaz teskog zivota odlicne komicarke, koja je bila jedna od prvih zena komicara u Holivudu i svetu. Nekako mi se taj film bas fino nadovezuje na tu epizodu Louie-a.. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861