Ukratko: Futurama, Make It or Break It, True Justice, Teen Wolf… – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Futurama, Make It or Break It, True Justice, Teen Wolf…

Ukratko: Futurama, Make It or Break It, True Justice, Teen Wolf…

Kabelske mreže u posljednja su 24 sata podijelile obnove, otkazale neke serije, a nekima dodijelile službene datume povratka. Evo kratki pregled vijesti iz svijeta televizije:

  • Comedy Central je odredio 20. lipnja kao datum premijere nove, sedme sezone Futurame. Popularna animirana serija startat će s dvije epizode te zatim tijekom ljeta nastaviti s emitiranjem jedne epizode tjedno. Podsjećamo, Comedy Central je naručio 26 epizoda za sedmu sezonu, koje će biti emitirane ovo i iduće ljeto.
  • MTV je održao svoju upfront prezentaciju, gdje su glavne zvijezde, očekivano, bili Jersey Shoreovci, ali uz sve silne objave o narančastim luđacima, mreža je najavila povratak Teen Wolfa i humoristične serije Awkward. Teen Wolf se vraća u nedjelju, 3. lipnja, kada će se emitirati iza MTV-evih Movie Awardsa, a zatim će se idući dan smjestiti na svoje standardno mjesto na rasporedu ponedjeljkom. Awkward će se emitirati četvrtkom iza drugog Jersey Shore spinoffa (nakon The Pauly D Project, sada na red dolazi Snooki & JWOWW), počevši od 28. lipnja. Obje serije ulaze u drugu sezonu.
  • Treća sezona tinejdžerske serije Make It Or Break It ujedno će biti i posljednja. ABC Family je otkazao seriju, čija je sudbina zbog slabe gledanost i nakon druge sezone bila upitna. Mreža je naručila netipičnih osam epizoda za treću sezonu, u nadi da će interes za seriju narasti zbog nadolazećih Olimpijskih igara, međutim, to se nije dogodilo. ABC Family ovog ljeta lansira čak tri nove serije – dramu Bunheads, sitcom Baby Daddy te docu-reality Beverly Hills Nannies. Mreža je prije nekoliko dana naručila i drugu sezonu serije The Lying Game.
  • Definicija televizijskog trasha, True Justice Stevena Seagala, obnovljen je za drugu sezonu. Gledanost serije, koja se već emitirala izvan SAD-a, na ReelzChannelu polako, ali sigurno iz tjedna u tjedan raste. Prva originalna dramska serija mreže prošlog je tjedna privukla 1.2 milijuna gledatelja.
  • Happily Divorced, TV Landov sitcom s Dadiljom Fran Drescher u glavnoj ulozi, dobio je narudžbu za dodatnih 12 epizoda, pa će se tako druga sezona serije sastojati od 24 epizode. Prva polovica trenutno se emitira, a nije poznato kada će se svježe naručeni nastavci pojaviti na malim ekranima.
4 komentara
  • Kakva je to sezona koja će bit emitirana ovo i iduće ljeto? Šta jednostavno ne nazovu to dvije sezone,što i jesu.

  • Marine, mislim da je Happily divorced dobio samo narudžbu epizoda za kompletnu 2. sezonu (24 epizode total), a da (još) nisu dobili zeleno svjetlo za 3. sezonu.

    • Ma, na to sam i mislio – vijest je napisana dok je još tweet Fran Drescher bio najslužbenija potvrda. :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861