Najava: Game of Thrones 2×05 – The Ghost of Harrenhal – serijala.com
Trenutno čitaš
Najava: Game of Thrones 2×05 – The Ghost of Harrenhal

Najava: Game of Thrones 2×05 – The Ghost of Harrenhal

Nakon što se Smoke Monster iz Losta reinkarnirao u Westerosu na kraju prošle epizode, ova najavljuje još više uzbuđenja i događaja. Pošto nisam čitao romane (osobno, mislim da ću prvo ispratiti sezonu serije, pa pročitati pripadajuću knjigu), nemam pojma oko čega je velika strka, ali polu-spoileraste najave kažu da će ponedjeljak biti zanimljiv za rasprave.

Bez puno otkrivanja radnje, ova epizoda ponovo nas vraća sjeverno od Zida, Dany ulazi u Quarth,  Arya se susreće s Tywinom Lannisterom, Davos Stannisu izražava sumnju u Melisandre, a Robb Stark je pred novim vojnim izazovom… Što će vam ukratko i najaviti 30-sekundni teaser:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BM5aNNXzoAU[/youtube]

Izgubljeni u prošloj epizodi? Standardni “insajderski pogled” na prošlu epizodu je, nažalost, jedini bonus video koji je HBO objavio proteklog tjedna. Razmazili su nas malo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWQMqaFm5X0[/youtube]

Malo konceptualnih skica – prenosi Wic.Net, autorica Kimberley Pope je objavila i galeriju skica koje je radila za drugu sezonu. Zanimljivo za pogledati, ali pazite se spoilera u drugoj sezoni (King’s Landing dio, navodno). Slik’ca ispod je dvorac Pyke, sjedište kuće Greyjoy, a ostatak imate na autoričinom sajtu.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861