Anketa: Najbolji televizijski dan – serijala.com
Trenutno čitaš
Anketa: Najbolji televizijski dan

Anketa: Najbolji televizijski dan

Ovotjedna anketa možda će nekog malo zbuniti, ali ne bi trebala. Pitamo vas, koji vam je najbolji, najdraži televizijski dan, odnosno kada se emitira najviše vaših najdražih serija?

Da pojasnimo, pošto nam vremenske zone miješaju dane – mislimo na dan emitiranja serija u Americi, a ne dan kada su, khm, dostupne kod nas. Za one koji ne znaju na pamet termine omiljenih im serija, bacite oko na raspored na naslovnici. Pitanje je općenito, pa nema veze ako neka serija pauzira ovog tjedna.

Naravno, kao i uvijek, u komentarima je dobrodošla raspravica s obrazloženjem izbora.

Najbolji televizijski dan je...

Loading ... Loading ...
29 komentara
 • Nedjelja: Mad Men, GoT, The Good Wife, Once Upon a Time i još ponešto. Može li biti bolje? :D Zapravo, gotovo svaki dan mi je naj zbog nečega, ali teško je nadmašiti nedjelju :))

 • Nedjelja: Game of Thrones, The Good Wife, Veep, The Killing, Once upon a time, Amazing Race, Celebrity Apprentice, GCB…ubjedljivo najbolji :D

  Mada drag mi je i cetvrtak zbog nbc lineup-a sitcoma i petak zbog fringea :D

 • Yo Thursday, I’m really happy for your Community and Parks… I’ll let you finish. But Sunday has Mad Men and Game of Thrones, some of the best shows of all time! Some of the best shows of all time!

  Also, Veep, Girls, The Good Wife, Bob’s Burgers, Simpsoni…

   • Huh? Prvi komentar koji zapravo potvrđuje moj komentar?

    I sad je, ali bilo je izraženije prije, samo komentari za petak su (bili) u pozitivi, ostalo u negativi. Zašto bezveze bacati “ne slažem se”?

    • A kaj ja znam- lack of sex, mommy issues, alien anal probing, Radimir Čačić on tv, dial-up internet, Lannister genes…

     • Realno gledajući najbolji televizijski dan u Americi jest nedjelja, da se samo Mad Man prikazuje, bio bi to najbolji tv dan. Ali na naslovnici stoji pitanje: Kojem se televzijskom danu u tjednu najviše veselite? Stoga sam odabrala petak, i bit će petak dok je Fringea. I to što volim Fringe, ne znači da se ne slažem s nečijim preferiranjem nekog drugog dana. Slažem se/ne slažem se na osobni ukus mi je apsolutno bespotrebno.

 • Kako kad – četvrtak kad idu community/archer (i bbt pogledam priznajem) i nedjelja kad je išao got/californication/eastbound & down i sad girls.

 • Uh… Nedeljom idu Mad Men i Girls (i Once Upon a Time da budem iskrena), ali NBC četvrtak je dan kojem se najviše radujem. Funny friday (pošto petkom serije “stižu” do nas) je svake nedelje meni poseban događaj i radujem se što ću opet videti moju porodicu (imam vrlo prisan odnos prema NBC komedijama).

 • Cetvrtak, djelomicno zbog toga sto su onda Community i Parks, ali puno vise zbog The League, Archera i Philadelphie

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861