Kompletan vodič: Ljeto 2012 – serijala.com

Sa debelim zakašnjenjem – naš tradicionalni sezonski vodič kroz televizijske premijere. Traileri, najave, tablice…

 1. Jastreb says:

  Naravno da niste gledali Longmire kad ste zmijenili Philipsov lik sa drugim ;-)
  Seriju preporučam.

 2. tony23 says:

  “Od četiri Spielbergove serije koje su krenule unazad godine i nešto (Terra Nova, The River, Smash), Falling Skies je jedina koja je uspjela dogurati do druge sezone”
  mislim odnosno siguran sam da je Smash obnovljen za drugu sezonu!!

 3. tony23 says:

  “peta sezona Breaking Bada na Metacriticu trenutno ima savršenu stotku, te bi mogla postati najbolje ocijenjena serija ikada (The Wire, koji je na drugom mjestu, ima ocjenu 98)”
  5 sezona još nije počela tako ova ocijena ništa ne znači ,sigurno će imati jako visoku ocijenu ali mislim da neće imati više od Wire-a!!
  upravo sam pogledao sada ima 98 od 100

  • Marin Kuharić says:

   Ne znam zašto se zamaram, al ajd…

   “upravo sam pogledao sada ima 98 od 100” – Jesi primjetio riječ “TRENUTNO” u tekstu kojeg si i sam citirao?

   “5 sezona još nije počela tako ova ocijena ništa ne znači” – A šta misliš, na osnovu čega kritičari pišu članke? Trailera, vlastitog mišljenja o tome kakva bi serija mogla biti? Misliš da će ocjena serije magično pasti kada emitiranje počne? Ne kužim.

 4. kikimora says:

  jane by design nije 2. sezona, nego nastavak 1.

 5. Robi says:

  Prati se i pratit će se redovno BB, Boss, Falling Skies i The Closer. Pogledao pilot The Newsrooma za sada solidno.

  Kad bude vremena bacit ću oko na True Blood, Longmire i Major Crimes

 6. Andrija says:

  Ja sam jutros pogledao sva 4 do sad emitirana nastavka ove nove serije, Newsroom, i mogu reći da fkt serija nije loša. Preporučio bih. Ova Political animals mi je tak-tak, ali za razliku od Newsrooma nisam uspjel pogledati više epizoda uzastopno tak da..
  Izuzetno sam sretan što se nastavio emitirati Završni udarac (iako mi je žao što završava), a nije loša niti ova nova kanadska serija the Continuum, jedna od boljih sf serija u zadnje vrijeme..
  Pogledao sam i tri nastavka Teen Wolfa i stvarno ne mogu reći da sam nešto previše oduševljen sa serijom, ima ok glumce, čak niti priča nije stravična, a ovi humoristični elementi su ok, ali mislim da neće postati guilty pleasure kao True Blood..
  A Padajuća nebesa gledam jer sam gledao prvu sezonu, ali stvarno ne mogu reći ds neko pretjerano oduševljenje izaziva serija kod mene.

  • mare says:

   Newsroom je jedina nova serija koju pratim i koliko god me je znala oduševiti na trenutke bi me znala iznervirati – ponekad kojim patetičnim govorom svisoka, ponekad “nerealističnim” ponašanjem ženskih likova (da sad ne sijem spoilere). No nakon četvrte epizode zbilja mi je sjela jer su se napokon ti iritantni momenti fino slegli pa se pridružujem preporuci

 7. hhahaha says:

  Anger management razocarao

 8. naopako says:

  Ne spomenuste 3. sezonu BBC-jevog Valandera sa Kenetom Branom… Meni prve dve bile sjajne samo su davno emitovane pa ću morati da se podsetim.
  Od novih gledao Sinbada, Perception i Blackout. Svi bez veze. Najviše sam se u BBC-a razočarao.
  Newsroom sam gledao, super mi za sad.
  I naravno novi BB je geeenijalaan!

 9. vrtuljak says:

  Blackout se ne isplati gledati, ni Chris ni Andrew nisu uspjeli izvući seriju. Sinbad je gledljiv, ali za sada ništa više od toga. Wallnder je genijalan, šteta zbog Tomovog odlaska. Line of Duty je trenutno među boljim serijama koje se prikazuju i Twenty Twelve koji je veća preporuka za Doctor Who fanove.

 10. jopps says:

  Najavili ste sve imalo bolje ili gledanije serije sa tekstom i trailerom osim Hell On Wheels!

  Moje pitanje je zašto je to tako?

  Ja sam bio skeptičan prema toj seriji ali sam se natjerao da je započnem gledati i mogu reći da je serija super, prema kraju 1 sezone sve bolja i na kraju vrhunska. Još malo čekanja do 12.08.2012.

 11. grifon says:

  ‘bunheads’ je sigurno jedna od najglupljih i najlošijih teen serija koje su startale u zadnjih par godina. ne isplati se gledati niti na ff.

  ‘newsroom’ je izuzetno solidna serija koja nemilosrdno mlati po američkoj ‘tea party’ i republikanskom licemjerju na osnovu stvarnih događaja. definitivno za preporučiti.

  ‘dallas’ je još dosadniji nego original, samo su ovaj put utrpali manekene i manekenke u glave uloge.

 12. thund3rw0lf says:

  Breaking Bad, breaking bad je … lol zar je potrebno govorit

  Blackout se trudi ali ne uspjeva, Ecclestone je odličan,
  Sa kinematografijom su pretjerali, depth of field je uber pretjeran, većinom umjetan… htjeli su postići puno dramatičnije sa njime, ali su pretjerali.

  Sinbad je solidan zasada, može puno bolje, ali za ubit vrijeme neloše.

  Newsroom, jedina solidna serija od novih… vidim po internetu se amerikanci kolju i pljuju seriju. Ja neznam ništa o njihovoj politici i uživam u seriji, Jeff Daniels je bog.
  Olivia Munn me iznenadila, mislia sam da će bit užasna, ali je vrlo dobra u ulozi.

 13. marin says:

  a gdje je white collar?

 14. dexter says:

  A di je moja serija??!!! Ne kužim, kak ste mogli izostavit jednu od najgledanijih???… Ko nije skužio, mislim na Dextera

 15. Saša says:

  Vratite seriju Zakon!

 16. ZERO says:

  Futurama…………
  ovo ostalo nevirujen da cu gledat……možda uberem sta je Breaking Bad
  gledan sad ponovo OZ

 17. Bel-Mordok says:

  Breaking Bad je živa dosada, kilometarske scene kao u sapunicama, maltene snimanje rasta trave, katastrofa, baš kao i masa ostaloga ovdje. True Blood je glupost da ne može biti veća (jedino je Jessica Hamby/Deborah Ann Woll prezakon). Radije pogledajte La Femme Nikita, Rome i The Walking Dead, daleko su bolje serije, inteligentnije, intezivnije, zanimljivije, dinamičnije, sadržanije, ma sve!

  • Happy opposite day everyone!

   Right? Right…?

  • bb wire says:

   BB zahtjeva specifične i profinjene gledatelje tako da se ne živciraš što ti nije sjela-nije sve za svakoga. I sam gledam Walkig dead i super mi je serija ali također ima scena koje traju u nedogled a radnja kroz sezone ide ponekad presporo i postaje monotono. Dao bi bubreg da snime još 5 minuta zadnjeg nastavka Sopranosa i riješe misterij što se dogodilo.

 18. gustav says:

  A di je White Collar? Ili Suits? Ili Franklin and Bash? Jebene serije za razliku od nekih gore navedenih…

 19. Vulisha says:

  aaaa Louie spoileeer, ja je taman gledan!

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *