Vrisak horor franšiza dolazi na televiziju, i to na — MTV – serijala.com
Trenutno čitaš
Vrisak horor franšiza dolazi na televiziju, i to na — MTV

Vrisak horor franšiza dolazi na televiziju, i to na — MTV

Popularni i poznati slasher hororski serijal ScreamVrisak, po naški — mogao bi uskoro preći na televiziju. Razvoj serije zasad je tek u početnoj fazi, ali završit će na — MTV-u. Što je valjda prikladno — kada netko kaže MTV i nama je “horor” prva asocijacija. Iz totalno krivih razloga, doduše. Teen Wolf i Ghostface, totalno prikladan par, zar ne?

Još je neobičnije zašto postoji interes za televizijsku verziju, kada je četvrti filmski nastavak serijala — snimljen 10 godina nakon trećeg — prošao prilično loše na kino blagajnama. MTV-jevi producenti, piše TVLine, zasad traže scenarista za pilot, ali drugi detalji nisu poznati.

Sva četiri filmska nastavka radili su Wes Craven (Strava u ulici Brijestova) kao redatelj i Kevin Williamson kao scenarist. Williamson je na televiziji najpoznatiji kao autor Dawson’s Creeka i The Vampire Diariesa, a trenutno je zaposlen na novoj seriji The Following, s Kevinom Baconom u glavnoj ulozi. Nije poznato kakvu ulogu će imati u novom projektu, te hoće li uopće biti uključeni.

8 komentara
 • Beavis and Butthead nije smece, kao ni Death Valley.
  Sto naravno, ne znaci da ovo nece biti gore i od Teen Wolfa :)
  Bolje na MTVu, no na CBSu. Napravili bi od Vriska procedural :)))

 • Ne mora to da znači ništa nužno loše. Death Valley je sličnog žanra i prezabavna je serija.

  • Da, ali Death Valley je self-aware parodija, Scream bi trebao biti za 180 drugaciji od dosadasnjeg programa.

   Ni Awkward nije smece, samo se zanrovski nikako ne uklapa (Scream, ne Awkward).

   • A što bi moralo da se uklapa? Mada, nije kao da je Scream namenjen nekom drugom no onima koji i gledaju bivšu muzičku televiziju.

    • Kabelske mreze obicno gledaju da im serije budu slicnog senzibiliteta, ciljane prema vrsti publike koju imaju. Mislim, daleko da je Scream neki reprezentativni primjerak hororca (u nekoj široj definiciji), ali bi trebao biti dosta ozbiljniji od bilo cega sto imaju.

     Oke, vjerojatno je “ha-ha MTV” cheap joke, ali od svih mogucih mreza (i obrnuto, od filmova za adaptirati)… Živi bili.

 • Ja iskreno jedva cekam jer mi se Teen Wolf svidja, gledao sam film i predobro je serija uradjena i cudno mi je da MTV moze producirati tako dobru serije, stvarno svaka im cast. Ako urade kao sa Teen Wolf-om i sa Scream-om ja onda jedva cekam.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861