Vampire Diaries završavaju s osmom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Vampire Diaries završavaju s osmom sezonom

Vampire Diaries završavaju s osmom sezonom

Na trećem danu Comic-Cona, dugovječni Vampirski dnevnici su imali svoj panel gdje su, nakon puštanja velikog recapa proteklih sedam godina, razočarali gledatelje s odlukom o završetku serije u njenoj osmoj sezoni.

Iskreno, vijest ne bi trebala ni biti toliko iznenađenje uzimajući u obzir da je prošle sezone vodeća glumica Nina Dobrev odlučila napustiti seriju u potrazi za boljim i većim ulogama, a kasnije joj se pridružio i Michael Trevino. Nina je ipak imala mali cameo u finalu sedme sezone ove godine, a autorica serije Julie Plec se nada da će se glumica vratiti i za veliko finale.

Nina Dobrev napušta The Vampire Diaries

Serija je tijekom svog trajanja razvila spin-off The Originals koji je već ranije obnovljen za četvrtu sezonu, ali je pomaknut u midseason s nepoznatim brojem epizoda, dok će se osma sezona matične serije sastojati od 16 epizoda s premijerom 21. listopada. Vampire Diaries se tako pridružuje cijeloj skupini serija koja završava u sljedećih godinu dana ili dvije, a tu su već nedavno dodani Teen Wolf te proljetni par Bates Motel i Orphan Black. Za dvije godine završavaju i Game of Thrones te The Americans što će još dodatno naznačiti kraj jedne ere kvalitetnih i popularnih serija. Ako znate kad ih završiti.

https://youtu.be/zCnHIhIdHoY

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861