Trailer: Lucifer i Gotham ulaze u nove sezone ove jeseni – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Lucifer i Gotham ulaze u nove sezone ove jeseni

Trailer: Lucifer i Gotham ulaze u nove sezone ove jeseni

Ranije obnovljeni FOX-ov jesenski par, Gotham i Lucifer, su na Comic-Conu dobili kratki recap dosadašnje radnje te prve poglede na nove sezone sa zajedničkom premijerom 19. rujna.

Treća sezona Gothama je u proteklih mjesec dana doživjela nekoliko promjena u vidu glumačke postave. Stariju Poison Ivy će odsad glumiti Maggie Geha (All My Children) zamijenjujući Clare Foley iz prethodnih dviju sezona. Od novih likova, Jamie Chung (Once Upon a Time) je dobila ulogu Valerie Vale, novinarke koja uporno želi saznati istinu oko Indian Hilla, posebnog odjela Arkham Asyluma. S druge strane, James Carpinello (The Good Wife, Person of Interest) će biti mafijaš Mario Falcone, dok je ulogu Mad Hattera dobio Benedict Samuel (The Walking Dead).

Lucifer se iz midseasona u drugoj sezoni seli na jesenski raspored u paru s Gothamom gdje će se Tom Ellis u ulozi Gospodara pakla boriti s vlastitom majkom i njenim zlim planovima. Ulogu Luciferove majke Charlotte je dobila Tricia Helferm (Battlestar Galactica) koja nakon tisuću godina provedenih u paklu dolazi uzeti što joj pripada, ali za razliku od svog sina, nije toliko prijateljski raspoložena prema ljudima. Nasuprot tome, Aimee Garcia (Dexter) je dobila ulogu forenzičarke u losanđeleskoj policiji.

https://youtu.be/urBQ1a00xbE

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861