Trailer: Legion je nova Marvelova serija za FX pod vodstvom autora Farga – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Legion je nova Marvelova serija za FX pod vodstvom autora Farga

Trailer: Legion je nova Marvelova serija za FX pod vodstvom autora Farga

Ranije ove godine je potvrđeno da će FX raditi Legion, adaptaciju istoimenog Marvelovog stripa, a budući da na filmskom platnu studio 20th Century Fox drži prava na likove iz X-Men stripova, serija iz tog univerzuma je završila na Foxovom kabelskom kanalu.

Priča prati Davida Hallera, sina Charlesa Xaviera aka. Profesora X, anti-heroja koji pati od šizofrenije, a svaka od njegovih osobnosti kontrolira neku od niza supermoći koje posjeduje. Glavnu ulogu je dobio Dan Stevens (Downton Abbey), a pridružuju mu se Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Katie Aselton (Casual) i Aubrey Plaza (Parks and Recreation).

Najzanimljiviji dio je da seriju radi autor obje sezone Farga Noah Hawley koji je potvrdio da će serija imati osam epizoda s premijerom početkom 2017. godine te da neće uključivati nijednog drugog mutanta iz X-Men franšize.

Komentari (1)
  • smrdi na nekakvu dramu gadno; ali ipak možda i ne, možda bude dobro; 8 epizoda zvuči ok, premalo mjesta za dramatiziranja, fx zna raditi dobre serije za razliku od onog ljigavog cw-a
    ako ništa drugo, pogledat ću bar pilot

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861