Legion: FX-ov odličan trailer za drugu sezonu koja dolazi u travnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Legion: FX-ov odličan trailer za drugu sezonu koja dolazi u travnju

Legion: FX-ov odličan trailer za drugu sezonu koja dolazi u travnju

Još malo plesanja i mentalnih problema! FX je predstavio trailer za drugu sezonu svojeg Legiona, serije autora televizijske verzije Farga – Noaha Hawleya. Premijera druge sezone nekoliko puta je mijenjala datum, ali FX je prošlog mjeseca objavio da se Legion vraća u utorak, 3. travnja.

Legion je priča o Davidu Halleru (Dan Stevens), paranoidnom šizofreničaru, koji svoje vrijeme provodi u mentalnoj instituciji u nekakvom odvojenom svemiru Marvelovih X-Mena. David cijeli život osjeća kako mu nisu sve daske na broju, ali uz pomoć lijekova i terapije uspijeva samog sebe držati pod kontrolom.

Davida muče halucinacije stvorenja sa žutim očima, sjećanje ga ne služi, a traume muče. Jednog dana u instituciju dolazi Syd (Rachel Keller) i David se zaljubljuje. Syd ima vlastitih problema, ali zaljubljuje se i ona u njega. David i Syd pobjegnu, ali David je poseban, možda čak i najjači mutant na svijetu, i sada ga lovi tajna Vladina divizija.

Legion je bio jedno od najugodnijih iznenađenja prošle godine, a njen autor, Noah Hawley, obećao je još bolju drugu sezonu. Produkcija na deset novih epizoda druge sezone započela je u rujnu 2017.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861