CW-ov jesenski raspored bez novih superheroja, Legends of Tomorrow na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
CW-ov jesenski raspored bez novih superheroja, Legends of Tomorrow na zimu

CW-ov jesenski raspored bez novih superheroja, Legends of Tomorrow na zimu

Posljednja je svoj novi jesenski raspored predstavila najmlađa mreža među petorkom američkih broadcast mreža. Pošto njihova slagalica rasporeda vjerojatno nije toliko zanimljiva kao ona ostalih mreža, glavno pitanje koje ste čekali je… Kuda će spin-off Arrowa i Flasha, Legends of Tomorrow. Odgovor je… nigdje. Zasad.

CW ima tek dva sata programa tjedno, ne bavi se nedjeljom i petak im je onako usputna večer, tako da ostaje malo mjesta za nove serije. Jedina nova na jesenskom rasporedu je komična drama Crazy Ex-Girlfriend, koja je inače bila razvijana kao polusatna serija za Showtime. Stavljena je u termin ponedjeljkom, zajedno s Jane the Virgin.

Utorak i srijeda identični su proljetnom rasporedu, a The Vampire Diaries i The Originals — matična serija i spin-off –– konačno tvore zajedničku večer nakon dvije godine. Na kraju, Reign je pometen na petak gdje će se emitirati zajedno sa posljednjom iteracijom reality showa America’s Next Top Model.

Za sredinu sezone to ostavlja druge dvije nove serije, već spomenuti Legends of Tomorrow i Containment, dramu o (još jednoj) virusnoj epidemiji. Na čekanju za sredinu sezone je i The 100, dok se Beauty and the Beast vraća… jednom, možda čak tek iduće ljeto.

Dan20.0020.3021.0021.30
PonedjeljakCRAZY EX-GIRLFRIENDJane the Virgin
UtorakThe FlashiZombie
SrijedaArrowSupernatural
ČetvrtakThe Vampire DiariesThe Originals
PetakReignAmerica's Next Top Model
Komentari (1)
  • Oh, Ima da zaboravim celu drugu sezonu od The 100 do iduce lijeto not cool, not cool at all CW… zavrsavate sezonu tako i ne ostavite da cekamo jos jednu godinu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861