Prvi trailer i detalji o Legends of Tomorrow, spin-off seriji Arrowa i Flasha – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer i detalji o Legends of Tomorrow, spin-off seriji Arrowa i Flasha

Prvi trailer i detalji o Legends of Tomorrow, spin-off seriji Arrowa i Flasha

Nakon što su predstavili raspored, CW je predstavio i prve trailere svih svojih novih serija za iduću sezonu. Tri komada, točnije, iako će samo jedan debitirati na jesen. To, nažalost, nije Legends of Tomorrow, najnoviji dodatak Arrowverseu, koji u jednu seriju spaja nekolicinu likova već viđenih u Arrowu i The Flashu. Pretpostavljamo da ste ovdje zbog ove serije…

Legends of Tomorrow

Prva fotografija i trailer otkrivaju manje-više sve što nas je zanimalo — što ovdje radi Caity Lotz, kada je početkom sezone ubijena u Arrowu. Bila je The Canary, njena sestra postala je Black Canary, a ona je — White Canary. Lik je zapravo nebitan u DC-jevom strip-kanonu, pojavio se kao usputni negativac te će u seriji očito imati vrlo malo veze sa izvornikom iz stripova, ali očito je zašto se autorima ime svidjelo. Kako je živa? Očito je iz trailera…

Od ekipe iz Arrowa gledat ćemo Brandona Routha u njegovoj ulozi Atoma, dok iz iz Flasha dolaze dr. Stein (Victor Garber), dvojac iz Prison Breaka, Dominic Purcell i Wentworth Miller, poznatiji kao Heat Wave i Captain Cold te Ciara Renee kao Hawkgirl. Trailer zapravo otkriva sve što trebate znati o novoj seriji, najavljenoj za iduću godinu:

https://youtu.be/4MubNoWQiSc

Crazy Ex-Girlfriend

Nakon što je Showtime odlučio ne nastaviti sa serijom nakon naručenog pilota, Crazy Ex-Girlfriend je našla svoj dom na CW-u. Rachel Bloom glumi Rebeccu Bloom, uspješnu ženu, koja, u najboljim godinama, odluči napustiti svoj posao u odvjetničkoj tvrtki i prodati stan na Manhattanu kako bi se zaljubila. Ovo vam najvjerojatnije zvuči kao nešto što ćete prekrižiti u startu, ali tko zna, zar nam nije i Jane the Virgin zvučala glupo i neprivlačno kad smo prvi put čuli za nju?

https://youtu.be/-ctFmXGm_yE

Containment

Glavnu ulogu ima David Gyasi, glumac iz prošlogodišnjeg hita Interstellar, s Matthewom McConaugheyjem. Radnja počinje s epidemijom smrtonosnog virusa u Atlanti (zvuči poznato?) gdje se odmah uspostavlja karantena u kojoj se ljudi pokušavaju održati živima i pronaći lijek za virus. Još neka od možda poznatih imena su Christina Moses (Starship: Apocalypse), Chris Wood (The Vampire Diaries), Kristen Gutoskie (Beaver Falls), Claudia Black (Farscape), George Young (Casualty), Hanna Mangan Lawrence (Spartacus: War of the Damned) i Trevor St. John (One Life to Live).

https://youtu.be/qE983cTD4Mg

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861