David Lynch i Showtime se ipak dogovorili, Twin Peaks ide dalje – serijala.com
Trenutno čitaš
David Lynch i Showtime se ipak dogovorili, Twin Peaks ide dalje

David Lynch i Showtime se ipak dogovorili, Twin Peaks ide dalje

Bi — ne bi — pa opet bi. Mjesec dana nakon što je David Lynch naprasno objavio da neće režirati povratničku sezonu svog Twin Peaksa, sada je objavio da — hoće. Sam je objavio vijest na Twitteru:

Podsjetimo, prošlog listopada Showtime i Lynch objavili su da je postignut dogovor o snimanju novih devet nastavaka kultne serije. David Lynch i Mark Frost, izvorni autori, već su napisali sve scenarije, no pred mjesec dana je David Lynch neočekivano digao ruke i objavio da se povlači.

Navodni razlog bile su financije, no sada je to manje bitno — svi su sretni, Lynch će režirati sve nastavke povratničke sezone i pretproduckija kreće odmah. Ptvrdio je to i Showtimeov čelnik, David Nevins, rekavši da će “cijela stvar imati više od izvorno najavljenih devet sati.”

Originalna serija emitirana je od 1990. do 1991. godine te inicijalno stekla veliku popularnost, da bi zbog sve lošije gledanosti bila otkazana nakon druge sezone. Kultni status stekla je u narednim godinama, kao serija koja je utjecala na mnoge druge serije koje su slijedile. Sada je opet sve spremno za trijumfalni povratak — Showtime i Lynch su opet dobri frendovi, Lynch i Frost napisali su epizode koje će Lynch režirati, a Kyle MacLauchlan se vraća kao agent Dale Cooper.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861