David Lynch odustao od Twin Peaksa, nastavak upitan – serijala.com

David Lynch odustao od Twin Peaksa, nastavak upitan

Lynch digao ruke zbog budžeta, a Showtime pokušava izgladiti situaciju i tvrdi da nastavak i dalje ide po planu.

 1. oKRamxII says:

  Lynch je onaj film poslije serije radio bez Frosta, pa neka Frost napravi sad ovu seriju bez njega. U ovoj situaciji poznavajući Lyncha rekao bih da je on tu teret i kugla oko vrata. Sve skupa su svi neozbiljni, nisu trebali ni objavljivati neki povratak ako se nisu dogovorili glavne stvari, a očito je da nisu.

  Šteta, i dalje bih volio da kako god ispadne da bude prema dogovorenom, da se vidimo za 25 godina ;)

  • Krešo says:

   Ovo je prilično neozbiljno od njega, ići išta objavljivati na Twitteru kad druga strana smatra da su pregovori još u tijeku. Možda/vjerojatno se krije još nešto iza Showtimeove objave, možda ih Lynch putem fanova hoće arm-twistati da udovolje zahtjevima, možda se jednostavno predomislio i više ne misli da je sve ovo dobra ideja? Prilično bizarno sve skupa.
   Uostalom, od svih mreža, da Showtime nema love?

   • oKRamxII says:

    Baš i to, ali ljudi u Showtimeu su isto znali s kim imaju posla, zato sam rekao da su se očito trebali svi skupa prije dogovoriti.

    I ovo je sigurno neka vrsta pritiska, al ja bi ga odjebao, očito je i ove to iznenadilo, a sad jedino ne znam što će biti s glumcima. Doduše, ako su oni potpisali ugovor sa Showtimeom, a ne Lynchom, onda problema ne bi smjelo bit.

    Doduše, Frost se još nije oglasio, ako on nema takvih problema…

 2. Vesna says:

  Showtime nema nikakvu podršku. Zašto odjebati Lyncha? Najbolje epizode iz originalne serije su upravo njegove. I to je razlika koja se vidi i osjeti. Ono što znam je da Lynch ima ogromnu podršku i Showtime je taj koji se sjebao. Oni se žele umješati u sve to, ali čisto sumnjam da će im uspjeti jer se već polagano javljaju i popularne osobe iz svijeta zabave dajući podršku Lynchu.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *