CW obnovio sve. serije. ikada: Arrow, Flash, Supernatural, Vampire Diaries… – serijala.com
Trenutno čitaš
CW obnovio sve. serije. ikada: Arrow, Flash, Supernatural, Vampire Diaries…

CW obnovio sve. serije. ikada: Arrow, Flash, Supernatural, Vampire Diaries…

Čitajući vijesti o CW-ovim današnjim obnovama, tražili smo spominje li se negdje možda i Veronica Mars, jer najmanja američka nacionalna mreža obnovila je sve serije koje ima: novake The Flash i Jane the Virgin za drugu sezonu, The Originals, The 100 i Reign za treću sezonu, Arrow za četvrtu, The Vampire Diaries za sedmu i Supernatural za 11. sezonu.

Ti dobivaš novu sezonu, ti dobivaš novu sezonu, SVI. DOBIVAJU. NOVU. SEZONU! — vikao je Mark Pedowitz, čelnik mreže tijekom CW-ovog panela na TCA turneji pred kritičarima. Izostali su s liste obnovljenih tek Beauty & the Beast i Hart of Dixie, koji su valjda bili negdje zajedno na WC-u dok su se dijelile obnove.

Također, mreža je najavila datum premijere proljetne strip-adaptacije iZombie — to će biti 17. ožujka, a objavili su i prvi trailer serije. Ona prati studenticu medicine koja radi kod mrtvozornika te jede mozgove preminulih kako bi održala svoju ljudskost i ne bi postala zombie. No, kako pojede nečiji mozak, istovremeno naslijedi i sjećanja te osobe. A što radi s tom “moći”? Rješava ubojstva, naravno. Bacit ćemo oko zbog autora Roba Thomasa, koji je kreirao Veronicu Mars i Party Down.

Pročitaj još

https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861