CW obnovio sve svoje serije s rasporeda – serijala.com
Trenutno čitaš
CW obnovio sve svoje serije s rasporeda

CW obnovio sve svoje serije s rasporeda

Mreža koja će ove godine proslaviti deset godina od svoga osnutka je napravila veliki napredak u svojem programu u zadnjih pet godina. Tome je najviše zaslužan njegov trenutni šef Mark Pedowitz koji je od kanala punog guilty pleasurea i relativno mlakih serija s ponekim izuzecima napravio kanal čije su serije kritički vrednovane i čak nominirane za veće nagrade poput Zlatnih Globusa te osvajaju iste.

Legends of Tomorrow i Crazy Ex-Girlfriend su kao nove serije na programu dobile drugu sezonu zahvaljujući pohvalama kritičara i nominacijama, dok su od povratničkih serija nove sezone zaradili Jane the Virgin, The Flash, iZombie, The 100, Reign, The Originals, Arrow te veteranske serije The Vampire Diaries Supernatural.

Od navedenih je pod najvećim upitnikom bio Reign koji je ove godine imao skraćenu sezonu od 18 epizoda nasuprot uobičajene 22 epizode, dok je s druge strane jedina serija koja nije dobila obnovu Beauty and the Beast jer je ranije otkazana, a svoju zadnju sezonu će emitirati ovo ljeto.

No, CW ima mjesta i za još serija te nakon što je odredio datume finala aktualnih, objavio je i datum premijere za Containment ovog proljeća. Radi se o još jednoj epidemiji virusa u Atlanti, a među glavnim glumcima su Chris Wood (The Vampire Diaries), Claudia Black (Farscape) i Christina Moses (Nikita). Premijera je 19. travnja.

https://www.youtube.com/watch?v=qE983cTD4Mg

9 komentara
 • Koja opaljena mreža. Uvijek mi je drago viditi da se obnavljaju Reign, Vampire Diaries i Originals jer onda znam da mi Supernatural nije upitan. 20-a sezona je na horizontu.

 • Lidnica od mreze. Jane the Virgin je odlicna, Crazy Ex girlfriend jos bolja i ludja. The 100 i ovi superheroji drze paznju. Ceka se Containment od kojeg imam visoka ocekivanja.

  • Što se tiće Containmenta nemoj. Contaiment je trebala biti serija koja se nastavlja ali nakon što su je pogledali CW je odlučio reklamirati je kao event series ili mini-series plus tome iscurila je vijest da Mark Pedowitz (predjednik cw-a, poznat po brutalnoj otvorenosti) nije nimalo zadovoljan ali je bilo prekasno da barem ne probaju. Što znači da oni nemaju nikakva očekivanja što znači da ne bi trebao ni ti.

 • Bitno da su sve tri herojske obnovljene i da bar jos neku herujsku naprave. I tu je the 100 malo slab zasad u ovoj sezoni ali vidit cemo sta ce bit..

  • The 100 je ova zadnja epizoda stvarno bila slaba, ali predzadnja je lijepo zaokružila priču kad su izvadili onoj cyber bubu iz vrata. Jedino mi malo više fali Zach McGowan – onaj što glumi Vanea u Black Sails.

   • Da,vise manje ispodprosjecna sezona i onda nakon predzadnje epizode koja je bila dobra opet upropaste sad sa ovom zadnjon. I definitivno mi ima viska likova trenutno. Ali nadan se da ce ic na bolje. Nije toliko jos lose da prestanen gledat ka neke serije. Taman mi je TWD postala dosadna skroz al zadnja epizoda je sve digla.
    11.22.63 je svakako zasad mi najzanimljiviji.

 • Jedino Gain the virgian,Crazy ex girlfriend i Reign ne pratim.
  Ostale sve pratim i predobre su sve osim malo TVD dosadan postaje.
  Ma nek su Arrow i Originals i 100 obnovili tri najbolje na CW….

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861