CW obnovio sve svoje serije s rasporeda – serijala.com

CW obnovio sve svoje serije s rasporeda

Kanal je kao i prošle godine vrlo optimističan u vidu svojeg programa pa je obnovio sve svoje serije.

 1. understone says:

  Koja opaljena mreža. Uvijek mi je drago viditi da se obnavljaju Reign, Vampire Diaries i Originals jer onda znam da mi Supernatural nije upitan. 20-a sezona je na horizontu.

 2. nelle_tz says:

  Dobro , obnovljena mi je The 100.

 3. leonida says:

  Lidnica od mreze. Jane the Virgin je odlicna, Crazy Ex girlfriend jos bolja i ludja. The 100 i ovi superheroji drze paznju. Ceka se Containment od kojeg imam visoka ocekivanja.

  • understone says:

   Što se tiće Containmenta nemoj. Contaiment je trebala biti serija koja se nastavlja ali nakon što su je pogledali CW je odlučio reklamirati je kao event series ili mini-series plus tome iscurila je vijest da Mark Pedowitz (predjednik cw-a, poznat po brutalnoj otvorenosti) nije nimalo zadovoljan ali je bilo prekasno da barem ne probaju. Što znači da oni nemaju nikakva očekivanja što znači da ne bi trebao ni ti.

 4. ante je car says:

  Bitno da su sve tri herojske obnovljene i da bar jos neku herujsku naprave. I tu je the 100 malo slab zasad u ovoj sezoni ali vidit cemo sta ce bit..

  • understone says:

   The 100 je ova zadnja epizoda stvarno bila slaba, ali predzadnja je lijepo zaokružila priču kad su izvadili onoj cyber bubu iz vrata. Jedino mi malo više fali Zach McGowan – onaj što glumi Vanea u Black Sails.

   • ante je car says:

    Da,vise manje ispodprosjecna sezona i onda nakon predzadnje epizode koja je bila dobra opet upropaste sad sa ovom zadnjon. I definitivno mi ima viska likova trenutno. Ali nadan se da ce ic na bolje. Nije toliko jos lose da prestanen gledat ka neke serije. Taman mi je TWD postala dosadna skroz al zadnja epizoda je sve digla.
    11.22.63 je svakako zasad mi najzanimljiviji.

 5. Ramo's Demons says:

  Jedino Gain the virgian,Crazy ex girlfriend i Reign ne pratim.
  Ostale sve pratim i predobre su sve osim malo TVD dosadan postaje.
  Ma nek su Arrow i Originals i 100 obnovili tri najbolje na CW….

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *